Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Sistem Rak solar

  • Ground Mount Solution

    Solusi Gunung Lemah

    Sistem Racksing dipasang ing lemah dipasang khusus kanggo stasiun daya sarana komersial lan umum. Biaya tenaga kerja lan wektu instalasi bisa dikurangi amarga dhukungan pra-dipasang.

  • Agricultural Solution

    Solusi Pertanian

    Sistem Pemasangan Rumah Hijau (solusi solar ekologis) nggunakake tanah pertanian kanthi lengkap lan ngasilake energi sing resik saka srengenge, nggawa masa depan sing luwih resik kanggo manungsa.

  • Carport Solution

    Solusi Carport

    Solusi Carporting anti banyu kanggo Panel Solar PV bisa digunakake minangka stasiun pangisi daya langsung kanggo kendharaan listrik yen wis sambung karo kabinèt daya.

    Dibandhingake karo carport tradisional, Struktur utama sing dioptimalake ing ndhuwur carporting waterporting FOEN ndadekake bisa nuntun, ngumpulake lan ngetokake udan banyu kanthi sistem anti banyu, tekan anti banyu struktural lan nglindhungi carport ing njero kanthi efektif. Kajaba iku, sendhang banyu sing ora nembus bisa dimuat lan dibongkar kanthi bola-bali, saéngga nyuda beban kerja ing situs kanthi signifikan.

  • Roof Solution

    Solusi Bumbung

    Tanduran Bumbung Surya Tile Roof dibangun khusus kanggo instalasi solar payon omah lan komersial.

  • Solar Accessories

    Aksesoris solar

    FOEN Ground Screw minangka jinis dhasar anyar kanggo sistem pemasangan lemah. Aplikasi kasebut wis digunakake kanggo ngembangake proyek surya. Amarga desain unik lan kualitas sing tahan lama, FOEN Ground Screws mesthekake klien luwih gampang & luwih cepet instalasi kanthi efektifitas.