Solusi atap

Katrangan singkat:

Tile Roof Solar Mounting System dikembangake khusus kanggo instalasi solar ing atap omah lan komersial.


Detail Produk

Video

Bahan Sistem Rak Surya
Perawatan lumahing Rata-rata Anodizing Coating Kekandelan12μm Rata-rataKetebalan Coating Hot-galvanis65μm
Tipe Panel Bingkai & Tanpa Bingkai
Beban Angin   60m/s
Muatan Salju 1.4KN/m2
Orientasi Panel Lanskap / Potret
Sudut Miring 0°~60°
Beban Seismik Faktor seismik lateral: Kp=1;koefisien seismik: Z=1;Gunakake koefisien: I=1
Standar JIS C 8955 : 2017AS/NZS 1170DIN1055ASCE/SEI 7-05Kode Bangunan Internasional: IBC 2009
Garansi Garansi kualitas 15 taun, garansi umur 25 taun

FOEN Rooftop Ballasted Matrix Solution

FOEN Rooftop Ballasted Matrix Solution-1

FOEN Rooftop Ballasted Matrix Solution biasane diinstal ing rooftop flat semen. Iku nyadari standarisasi bagean lan komponen saka kabeh sistem lan bisa gampang diinstal ing cara muter "Lego" . kombinasi fleksibel deflektor angin lan penyesuaian bobot ballast.

Situs Instalasi: Rooftop Datar
Yayasan: Ground Screw/ Base Beton
Sudut Miring: 0º-30º
Beban angin: ≤50m/s
Beban salju: ≤1000mm
Beban seismik: Faktor Seismik Lateral:Kp=1;Koefisien Selsmik;Z=1;
Gunakake Koefisien;1=1
Standar: JIS C 8955;2017;AS/NZS 1170;DIN 1055;ASCE/SEI 7-05;
Kode Bangunan Internasional;IBC 2009

 

Daftar Komponen
1.End Clamp Kit
2. Potret Ngisor
3. Rel Dhukungan
4. Deflektor Angin
5. Baki Ballast
6. Basement "R".

2

Langkah Instalasi
1. Instal Portrait Bottom Rail
2. Instal Dhukungan Rail lan R Basement
3. Pasang Balast Tray
4. Pasang Ballast Beton
5. Instal Panel
6. Pasang Wind Deflector

Kaluwihan
Instalasi Cepet: Desain sing wis dipasang kanthi cepet, instalasi gaya "Lego" kanthi cepet
Metode Non-penetrasi: Nganggo gabungan saka ballast beton lan deflektor angin, solusi solar bisa ditanggulangi kanthi kuat ing atap kanthi gampang tanpa nembus menyang atap.
Kualitas Tinggi: Pilih bahan mentah 6005-T5 lan SUS304. Stabilitas lan safety sing diverifikasi ing analisis mekanik lan eksperimen loading statis wis peringkat paling dhuwur ing antarane industri
Garansi: garansi 15 taun, umur 25 taun.

FOEN EW Tripod Solution

Solusi Tripod FOEN EW nambah panggunaan efektif saka rooftop winates lan kapasitas instalasi bisa ditambah 20-50%.

FOEN EW Tripod Solution-2

Parameter teknis

Situs Instalasi: Rooftop Semen
Yayasan: Ballast / Base Beton
Sudut Miring: 0º-45º
Beban angin: ≤60m/s
Beban salju: ≤1000mm
Beban seismik: Faktor Seismik Lateral:Kp=1;Koefisien Selsmik;Z=1;
Gunakake Koefisien;1=1
Standar: JIS C 8955;2017;AS/NZS 1170;DIN 1055;ASCE/SEI 7-05;
Kode Bangunan Internasional;IBC 2009

 

Kaluwihan

Perawatan lumahing: Anodized, kekandelan ≥12um
Instalasi cepet: Desain sing wis dirakit entheng kanthi instalasi sing cepet lan gampang.
Aplikasi Wide: Bisa ditrapake ing basis ballasted lan beton kanthi baut sing dipasang.
Struktur fleksibel: Bisa diganti karo bagean liyane saka seri produk kanggo éling imbuhan amba saka sistem.
Garansi: Garansi 15 taun, umur 25 taun.

 

Daftar Komponen
1.Dhukungan sing wis dirakit
2. Rel T
3. Konektor Rel T
4. End Clamp Kit
5. Inter Clamp Kit
6. Rail Clamp Kit
7. Baki Balas

4

Langkah Instalasi
1. Instal FR2 Pre-nglumpuk Dhukungan
2. Pasang T Rail
3. Instal Panel
4. Instalasi Rampung

Solusi atap genteng FOEN

5

FOEN Tile Roof Solution dikembangake khusus kanggo instalasi solar ing rooftop omah lan komersial: Kanthi pancingan paten lan solusi khusus, seri PR nggawa installer solusi sing luwih ekonomis kanthi instalasi sing luwih cepet lan struktur sing luwih aman.

Parameter teknis

Situs Instalasi: Atap Genteng
Orientasi Panel: Lanskap/ Potret
Sudut Miring: 0º-60º
Beban angin: ≤60m/s
Beban salju: ≤500mm
Beban seismik: Faktor Seismik Lateral:Kp=1;Koefisien Selsmik;Z=1;
Gunakake Koefisien;1=1
Standar: JIS C 8955;2017;AS/NZS 1170;DIN 1055;ASCE/SEI 7-05;
Kode Bangunan Internasional;IBC 2009

 

Daftar Komponen
1. Tile Hook
2. Rel Surya
3. Konektor Rel
4. Inter Clamp Kit
5. End Clamp Kit

Langkah Instalasi
1.Mbukak kothak lan Pasang pancing
2. Waras kothak
3. Pemasangan Rel Surya
4. Pemasangan Panel Surya

6

FOEN Metal Roof Solution

8

FOEN Metal Roof Solution dikembangake khusus kanggo instalasi solar ing rooftop omah lan komersial; Seri MR nggawa installer solusi sing luwih ekonomis kanthi instalasi sing luwih cepet lan struktur sing luwih aman.

Situs Instalasi: Atap Logam
Orientasi Panel: Lanskap / Protrait
Sudut Miring: 0º-60º
Beban angin: ≤60m/s
Beban salju: ≤500mm
Beban seismik: Faktor Seismik Lateral:Kp=1;Koefisien Selsmik;Z=1;
Gunakake Koefisien;1=1
Standar: JIS C 8955;2017;AS/NZS 1170;DIN 1055;ASCE/SEI 7-05;
Kode Bangunan Internasional;IBC 2009

 

7

Daftar Komponen
1. Rel Surya
2. Konektor Rel
3. Klip Loks
4. Inter Clamp Kit
5. End Clamp Kit

Langkah Instalasi
1. Instal Klip Loks
2. Pasang Rel
3. Instal Panel
4. Instalasi Rampung

Rincian


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan