Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Solusi Bumbung

Keterangan Singkat:

Tanduran Bumbung Surya Tile Roof dibangun khusus kanggo instalasi solar payon omah lan komersial.


Detail Produk

Video

Materi    Sistem Rak solar
Perawatan lumahing    Kekandelan Pelaporan Anodizing Rata-rata 12μm Rata-rataKelebaran Panas Tergalvani65μm
Jinis Panel    Pigura lan tanpa cacat
Beban Angin    60m / s
Beban Salju   1.4KN / m2
 Orientasi Panel    Lanskap / Potret
 Sudut Ngiringake    0°~ 60°
Beban Gangguan    Faktor kekejangan tambahan: Kp = 1; koefisien kek Seism: Z = 1; Gunakake koefisien: I = 1
Standar    JIS C 8955: 2017AS / NZS 1170DIN1055ASCE / SEI 7-05Ikode Binaan Bangunan: IBC 2009
 Waranti   Garansi kualitas 15 gunggung, garansi umur 25 taun

Solusi Matrix Rooftop Ballasted Matrix

FOEN Rooftop Ballasted Matrix Solution-1

Solusi FONEN Rooftop Ballasted Matrix biasane diinstal ing semen flat rooftop.Iku nyadari standarisasi bagean lan komponen saka kabeh sistem lan bisa gampang dipasang kanthi cara "Lego" .Saliyane iku, entuk fungsi tahan angin sing luwih apik kanthi nganut kombinasi deflector angin sing fleksibel lan imbuhan bobot balast.

Situs Instalasi: Flat Rooftop
Dhasar: Bunder Screw / B konkrit
Sudut Urut: 0º-30º
Beban Angin: ≤50m / s
Beban Salju: ≤1000mm
Beban Seisik: Factor Seismic lateral: Kp = 1; Pekali Selsmic; Z = 1;
Gunakake Coefisien; 1 = 1
Standar: JIS C 8955; 2017; AS / NZS 1170; DIN 1055; ASCE / SEI 7-05;
Kode Bangunan Internasional; IBC 2009

 

Dhaptar Komponen
1.Kunci Clamp Kit
2.Portrait Ngisor
3.Support Rail
4.Wind Deflector
5.Wujud Tray
6. "R" Basement

2

Langkah Instalasi
1.Pencet Rail Bottom Bottom
2.Miwiti Dhukungan Rail lan R Bas
3.Miwiti Tray Ballast
4.Waca Balon Konkrit
5.Miwiti Panel
6.Pencengi Deflector Angin

Kaluwihan
Instalasi Cepet: Desain sing dipasang banget, cepet "instalasi gaya" Lego
Metode Non-seng nembus: Nganggo panggunaan balung konkrit lan deflector angin, larutan solar bisa terus dipasang ing payoning kanthi gampang tanpa nembus ing bumbung.
Berkualitas tinggi: Pilih bahan mentah 6005-T5 lan SUS304. Kestabilan lan safety sing diverifikasi ing analisis mekanik lan eksperimen loading statis wis ditingkat ing antarane industri.
Waranti: garansi 15 taun, umur umur 25 taun.

Solusi FOEN EW Tripod

Solusi FOEN EW Tripod nambah efektifitas atap winates lan kapasitas instalasi bisa ditambah karo 20-50% .Ing sistem iki bisa ditrapake ing pangkalan balung lan konkrit kanthi bolt sing dipasang tanpa ana dosane ing payonane.

FOEN E-W Tripod Solution-2

Parameter Teknis

Situs Instalasi: Semen Rooftop
Dhasar: Balases / Bunder konkrit
Sudut Urut: 0º-45º
Beban Angin: ≤60m / s
Beban Salju: ≤1000mm
Beban Seisik:  Factor Seismic lateral: Kp = 1; Pekali Selsmic; Z = 1;
Gunakake Coefisien; 1 = 1
Standar: JIS C 8955; 2017; AS / NZS 1170; DIN 1055; ASCE / SEI 7-05;
Kode Bangunan Internasional; IBC 2009

 

Kaluwihan

Pangobatan lumahing: Anodized, kekandelan ≥12um
Instalasi Cepet: Desain pra-ringan kanthi instalasi sing cepet lan prasaja.
Aplikasi Wide: Bisa ditrapake ing basis balung lan konkrit kanthi bolts sing dipasang.
Struktur fleksibel: Bisa diganti karo bagean produk liyane kanggo nyadari penyesuaian sudut ing sistem kasebut.
Waranti: 15 taunweran, 25 taun urip.

 

Dhaptar Komponen
Dhukungan 1.Pre-dipasang
2.T Rail
3.T Rail Konektor
4.E Clamp Kit
5. Kit Clamp Kit
6.Ramp Cl Kit Kit
7.Wujud Tray

4

Langkah Instalasi
Dhukungan Prekara 1.Install FR2
2.Install T Rail
3. Panel Panel
4.Installasi Rampung

Solusi Tile Roof FOEN

5

FOEN Tile Roof Solution dikembangake khusus kanggo instalasi solar payon omah lan komersial: Kanthi pancing paten lan solusi sing disesuaikan, seri PR nggawa pemasang solusi sing luwih ekonomis kanthi instalasi lan struktur sing luwih aman.

Parameter Teknis

Situs Instalasi: Bumbung Dideleng
Panel Orbit: Lanskap / Potret
Sudut Urut: 0º-60º
Beban Angin: ≤60m / s
Beban Salju: ≤500mm
Beban Seisik: Factor Seismic lateral: Kp = 1; Pekali Selsmic; Z = 1;
Gunakake Coefisien; 1 = 1
Standar: JIS C 8955; 2017; AS / NZS 1170; DIN 1055; ASCE / SEI 7-05;
Kode Bangunan Internasional; IBC 2009

 

Dhaptar Komponen
1.Tile Pancing
2.Solar Rail
3.Sambungake Konektor
4.Iki Kawat Clamp
5.Kunci Clamp Kit

Langkah Instalasi
1.Nemokake Tile lan Instal Pancing
2.Bukak maneh kothak
3.Instasi saka Roda Surya
4.Instelasi Panel Solar

6

Solusi Bumbung Logam FOEN

8

Solusi Logam Ati FOEN dikembangake khusus kanggo instalasi solar payon ing omah lan komersial; seri MR nggawa pemasang solusi sing luwih ekonomis kanthi instalasi sing luwih cepet lan struktur sing luwih aman.

Situs Instalasi: Bumbung Logam
Panel Orientasi: Lanskap / Protrait
Sudut Urut: 0º-60º
Beban Angin: ≤60m / s
Beban Salju: ≤500mm
Beban Seisik: Factor Seismic lateral: Kp = 1; Pekali Selsmic; Z = 1;
Gunakake Coefisien; 1 = 1
Standar: JIS C 8955; 2017; AS / NZS 1170; DIN 1055; ASCE / SEI 7-05;
Kode Bangunan Internasional; IBC 2009

 

7

Dhaptar Komponen
1.Solar Rail
2.Sambungake Konektor
3.Klip Loks
4.Iki Kawat Clamp
5.Kunci Clamp Kit

Langkah Instalasi
1.Install Klip Loks
2.Install Ril
3. Panel Panel
4.Installasi Rampung

Rincian


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan