Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Produk

  • Ground Mount Solution

    Solusi Gunung Lemah

    Sistem Racksing dipasang ing lemah dipasang khusus kanggo stasiun daya sarana komersial lan umum. Biaya tenaga kerja lan wektu instalasi bisa dikurangi amarga dhukungan pra-dipasang.

  • Agricultural Solution

    Solusi Pertanian

    Sistem Pemasangan Rumah Hijau (solusi solar ekologis) nggunakake tanah pertanian kanthi lengkap lan ngasilake energi sing resik saka srengenge, nggawa masa depan sing luwih resik kanggo manungsa.

  • Carport Solution

    Solusi Carport

    Solusi Carporting anti banyu kanggo Panel Solar PV bisa digunakake minangka stasiun pangisi daya langsung kanggo kendharaan listrik yen wis sambung karo kabinèt daya.

    Dibandhingake karo carport tradisional, Struktur utama sing dioptimalake ing ndhuwur carporting waterporting FOEN ndadekake bisa nuntun, ngumpulake lan ngetokake udan banyu kanthi sistem anti banyu, tekan anti banyu struktural lan nglindhungi carport ing njero kanthi efektif. Kajaba iku, sendhang banyu sing ora nembus bisa dimuat lan dibongkar kanthi bola-bali, saéngga nyuda beban kerja ing situs kanthi signifikan.

  • Roof Solution

    Solusi Bumbung

    Tanduran Bumbung Surya Tile Roof dibangun khusus kanggo instalasi solar payon omah lan komersial.

  • Solar Accessories

    Aksesoris solar

    FOEN Ground Screw minangka jinis dhasar anyar kanggo sistem pemasangan lemah. Aplikasi kasebut wis digunakake kanggo ngembangake proyek surya. Amarga desain unik lan kualitas sing tahan lama, FOEN Ground Screws mesthekake klien luwih gampang & luwih cepet instalasi kanthi efektifitas.

     

  • Solar Frame

    Bunder Suria

    Sistem konstruksi aluminium FOEN, nawarake Aluminium Solar Frame sing bermutu tinggi, sampeyan bisa nggawe adat ing kene kanthi rega persaingan. Jaminan jaminan!

  • 3Sliding and Casement Combined Window

    Jendhela Gabungan 3Sliding lan Casement

    Propil aluminium anodisasi iki digunakake digunakake kanggo jendhela lan lawang. Bahan bangunan paling apik. Sampeyan bisa nggawe profil aluminium anodisasi saka FOEN luwih murah tinimbang rega peer.

    Produk ekstrusi aluminium struktural didol ing saindenging jagad.

  • Aluminium Sliding Window

    Jendela Geser Aluminium

    Jendela semen aluminium nambah kemampuan cuaca aluminium kanthi proses nyemprot elektrostatik, proses nyemprot bubuk elektrostatik ing permukaan aluminium, Perlindungan lingkungan, kesehatan, sentuhan sing kepenak, Ningkatake resistensi korosi aluminium, tahan Fros lan resistensi asam, resistensi cuaca anti.

  • Aluminium Casement Window

    Jendela Casement Aluminium

    Pelapisan kanthi lapisan utawa jubin kanthi sipat optik sing transparan karo sawetara gelombang energi lan refleksi kanggo wong liya. Lapisan selektif sing biasa katon transparan kanggo katon cahya lan nggambarake radiasi inframerah gelombang gelombang lan gelombang dawa.

  • Aluminium Profile for Window System and Curtain Wall

    Profil Aluminium kanggo Window Window lan Tembok Tembok

    Kinerja sistem

    • Rintangan swara Rw nganti 48 DB

    • Angin lan waton lan 1.000 Pa (gumantung saka desain)

    • Anti-nyulik

    • jampel termal dhuwur (gumantung saka desain)

    Karakteristik sistem

    • Ukuran giliran sing unik saka 6 nganti 50 mm

    • Bobot kaca dhuwur kanggo 500 kg

    • Deleng ambane 60 mm

    • tutup tutup beda ing sisih njaba

    • Werna njero lan njaba kaya sing dikarepake

  • Anodized Aluminum profiles for window

    Profil Anodized Aluminium kanggo jendhela

    FOEN Group saiki minangka perusahaan sing komprehensif, khusus kanggo riset & Pengembangan, produksi uga dodolan profil Aluminium, sistem jendela, sistem rak solar, konstruksi konstruksi aluminium, tabung baja stainless lan aksesoris tembok langsing.Garis garis produksi, kita ngenalake dadi luwih saka 50 set peralatan mC CNC, kapasitas produksi cetakan taunan luwih saka limalas ewu potongan sing nggawe desain anyar luwih fleksibel lan luwih cepet.

  • Powder Coating Window Aluminum profiles

    Profil Aluminium Window Powder

    Kita duwe tim R&D profesional kanggo ngrancang bagean khusus kanggo kabutuhan ekstrusi, lan kita duwe akeh acuan siap sing bisa ngirit biaya lan wektu. We offer layanan ODM / OEM, CAD Drawing and design base base ing sampel sampeyan. 10-15 Dina kanggo produksi cetakan lan uji coba sampel, kanthi biaya cetakan ulang. Tes cetak lan verifikasi sampel sadurunge produksi massal.