Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Solusi Carport

  • Carport Solution

    Solusi Carport

    Solusi Carporting anti banyu kanggo Panel Solar PV bisa digunakake minangka stasiun pangisi daya langsung kanggo kendharaan listrik yen wis sambung karo kabinèt daya.

    Dibandhingake karo carport tradisional, Struktur utama sing dioptimalake ing ndhuwur carporting waterporting FOEN ndadekake bisa nuntun, ngumpulake lan ngetokake udan banyu kanthi sistem anti banyu, tekan anti banyu struktural lan nglindhungi carport ing njero kanthi efektif. Kajaba iku, sendhang banyu sing ora nembus bisa dimuat lan dibongkar kanthi bola-bali, saéngga nyuda beban kerja ing situs kanthi signifikan.