Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Pintu Lantai Aluminium

  • FOEN Smart Window System4-FOEN J100 Sliding Door

    FOEN Smart Window System4-Pintu Pintu J100

    Sistem lawang geser FOEN J100 nyedhiyakake solusi lengkap kanggo bangunan kasebut; Telung karet gelang disegel, lan jalur karet tengah menehi play kanthi lengkap marang prinsip tirai udan, supaya produk kasebut duwe udara lan banyu sing apik. bisa mbuka pembukaan partisi gedhe, luwih gampang kanggo nyukupi kebutuhan saka macem-macem partisi bangunan; Desain rata penggemar bingkai ruangan uga nggawe bangunan kasebut luwih ringkes lan apik, cocog kanggo proyek tengah lan dhuwur.

  • FOEN Smart Window System 5-FOEN J168 Three Linkage Sliding Door

    Sistem Jendela Smart FOEN 5-FOEN J168 Pintu Geser Telu Linkage

    Sistem lawang geser FOEN J168 nyedhiyakake solusi lengkap kanggo bangunan kasebut; Telung karet gelang disegel, lan jalur karet tengah menehi play kanthi lengkap kanggo prinsip tirai udan, supaya produk kasebut duwe udara lan banyu sing apik. bisa mbuka pembukaan partisi gedhe, luwih gampang kanggo nyukupi kebutuhan saka macem-macem partisi bangunan; Desain rata penggemar bingkai ruangan uga nggawe bangunan kasebut luwih ringkes lan apik, cocog kanggo proyek tengah lan dhuwur.