Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Profil Aluminium kanggo Industri

  • Aluminium Profile for Industrial

    Profil Aluminium kanggo Industri

    FOEN minangka perusahaan komprehensif sing gedhe, khusus kanggo produksi profil aluminium, sistem jendela, tabung baja stainless lan aksesoris tembok tirai. Peringkat ing antarane China Top 5 Pabrikan Profil Aluminium.

  • T-slot aluminium extrusion profile system

    Sistem profil extrusion aluminium T-slot

    Sistem profil extrusion aluminium FOEN T-slot wis ngetrapake babagan bangunan mesin, kerangka aluminium, industri otomatisasi, pengendalian bahan, sistem conveyor sabuk lan njaga keamanan lan mesin. Struktur aluminium modular nawakake fleksibilitas lan fungsional sing digabungake karo visual lan bandingane lumahing anodized.

  • Anodized Aluminum Profiles for Various Industrial.

    Profil Aluminium Anodisis kanggo macem-macem Industri.

    FOEN Aluminium duwe teknologi produksi extrusion teknologi tinggi.T5 perawatan minangka pilihan paling gampang kanggo produk kita. Dheweke bisa digawe adhem kanthi alami lan banjur umure kanthi suhu ing suhu sing dhuwur. .

  • 6063 Aluminum profiles for Industrial

    6063 profil Aluminium kanggo Industri

    Tim profesional kanggo njamin kualitas produk

    Perusahaan kita duwe luwih saka 32 taun profil profil extrusion aluminium lan kita duwe 3500 karyawan kalebu 40 insinyur profesional lan teknis. pelanggan ngerteni perawatan permukaan kualitas perusahaan sing konsisten lan mesthi luwih milih tuku produk kita. Merek dagang "FOEN Brand" dianugerahi merek terkenal ing China.Ora produk sing adol banget ing pasar domestik lan uga diekspor menyang pasar internasional.

  • Anodized Aluminum profiles T-slotted

    Anodisasi profil aluminium T-slotted

    Kita duwe tim R&D profesional kanggo ngrancang bagean khusus kanggo kabutuhan ekstrusi, lan kita duwe akeh acuan siap sing bisa ngirit biaya lan wektu. We offer layanan ODM / OEM, CAD Drawing and design base base ing sampel sampeyan. 10-15 Dina kanggo produksi cetakan lan uji coba sampel, kanthi biaya cetakan ulang. Tes cetak lan verifikasi sampel sadurunge produksi massal.