Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Profil aluminium kanggo Sliding Door

Keterangan Singkat:

FOEN minangka supplier wesi aluminium kelas dhuwur, yaiku campuran saka aluminium lan logam liyane kanggo ningkatake lan mupangat sifat material.
Kita asring nggabung alit kerja bareng karo para pelanggan, mesthekake pertandhingan sing sampurna antara logam lan tantangan sing ana.


Detail Produk

Video

4

Peralatan utama: Mesin Penyemperitan, Mesin lapisan bubuk, Mesin bledosan, Mesin pemotong aluminium, Mesin Anodisasi, Mesin lapisan elektromatik, Lapisan Fluorocarbon, Kayu lapisan Vertical, Transfer percetakan kayu, insulasi termal jambatan, bagean insulasi termal Glued.

Jeneng produk: OEM pabrik pabrik extruded profil aluminium kanggo jendhela lan lawang
Bahan Bahan: Siri Aluminium 6000 seri: 6063,6061,6060,6005
Suhu: T3-T8
Rampung: Anodised, wesi ditutupi, sandblasting, elektroforesis, titanium
Pelapisan bubuk, basa Polandia, disikat, lapisan PVDF, grained kayu etc.
Werna: Putih, ireng, emas, sampanye, tembaga peteng utawa miturut syarat sampeyan
Wangun: Square, Round, Flat, miturut gambar pelanggan
Kekandelan: Ndhuwur 0.8mm, sing luwih kandel luwih apik
Cetakan: 1. Sampeyan bisa nggunakake jamur gratis
2. We mbukak jamur anyar minangka gambar sampeyan, gratis nganti jumlah sampeyan cukup.
3. Wektu pangembangan cetak biasane 10 dina.
Rega Rega Ingot Aluminium + Ngolah Ragad
Spesifikasi: A. Length: ≤6.3m
B. Kekandelan tembok biasa: ≥1.0mm
C. kekandelan Anodizing normal: ≥10µm
D. Kekandelan lapisan wêdakakêna normal: 60-120m
E. Kekuwatan tegangan: ≥160mpa
F. Ngasilake kekuwatan: ≥110mpa
G. Ekstensif: ≥8%
H. Kekerasan (HW): 8-15
Jinis Produk: Kita ngatur:
profil aluminium extruded windows & door frame, istirahat termal aluminium
profil, tembok langsir, rana aluminium, profil partisi aluminium, profil rumah kaca, profil banter, profil industri aluminium, pipa aluminium, tabung aluminium,
Profil U, profil T, lsp
Aplikasi: Jendela lan lawang aluminium, pemisahan kantor, profil aluminium konstruksi, pipa aluminium, industri, armrest / pegangan tangan, shutter, louver, lawang garasi, tembok curatin, lawang geser, lawang lemari, kabinet pawon, rel langsir aluminium, engsel aluminium, rel aluminium
Rincian kemasan Kertas Kraft, EPE Fram, film Kencan, kertas Komplek utawa miturut kabutuhan
MOQ: Adhedhasar Ukuran, 0.5-10ton
Wektu pengiriman: 15-30 dina yen jamur wis siyap
Urutan urutan normal: 1. Konfirmasi gambar, warna lan regane
2. mbayar ragad jamur lan kita wiwit nggawe cetakan
3. Kita ngirim conto kanggo konfirmasi sampeyan
4. Gawe pambayaran 30% simpenan, miwiti produksi
5. Pangiriman
13
12

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan