Solusi Gunung Lemah

Katrangan singkat:

Ground Mounted PV Racking Systems dirancang khusus kanggo stasiun daya komersial lan umum gedhe.Biaya tenaga kerja lan wektu instalasi bisa dikurangi amarga dhukungan sing wis dipasang.


Detail Produk

Video

Bahan Sistem Rak Surya
Perawatan lumahing Rata-rata Anodizing Coating Thickness≥ 12μm Rata-rataHot-galvanis Coating Thickness≥ 65μm
Tipe Panel Bingkai & Tanpa Bingkai
Beban Angin ≤60m/s
Muatan Salju 1.4KN/m2
Orientasi Panel Lanskap / Potret
Sudut Miring 0°~60°
Beban Seismik Faktor seismik lateral: Kp=1;koefisien seismik: Z=1;Gunakake koefisien: I=1
Standar JIS C 8955 : 2017AS/NZS 1170DIN1055ASCE/SEI 7-05
Kode Bangunan Internasional: IBC 2009
Garansi Garansi kualitas 15 taun, garansi umur 25 taun

 

FOEN Ground Mount 1 Solusi

1

Solusi FOEN GM1 dirancang khusus kanggo proyek solar lemah skala gedhe, lan bisa digunakake kanthi dhasar beton utawa sekrup lemah gumantung saka kondisi lemah sing beda. Struktur aluminium entheng sing wis dirakit ndadekake instalasi luwih cepet lan luwih aman.

Parameter teknis:

Situs Instalasi: Open Ground
Yayasan: Ground Screw/ Base Beton
Orientasi Panel: Lanskap / Potret
Sudut Miring: 0º-60º
Beban angin: ≤60m/s
Beban salju: ≤2500mm
Beban seismik: Faktor Seismik Lateral:Kp=1;Koefisien Selsmik;Z=1;
Gunakake Koefisien;1=1
Standar: JIS C 8955;2017;AS/NZS 1170;DIN 1055;ASCE/SEI 7-05;
Kode Bangunan Internasional;IBC 2009
Perawatan lumahing: Profil Aluminium: ketebalan lapisan rata-rata≥12um
Profil Galvanis: ketebalan lapisan rata-rata≥75um
Safety & Reliablity Struktur sing dicenthang & diuji kanthi ketat kanggo digunakake ing cuaca lan kahanan geografis sing ekstrem.
Instalasi cepet: Desain sing wis dirakit kanthi instalasi sing luwih cepet lan luwih gampang
Garansi: Garansi 15 taun, umur 25 taun

 

Daftar Komponen

FOEN Ground Mount 1 Solusi-5

1. Inter Clamp Kit
2. Konektor Rel T
3. Rel T
4. End Clamp Kit
5. T-Rail Clamp
6. Ground Screw
7.GM 1 Dhukungan sing wis dirakit
8. Baut M12x40

Langkah Instalasi
Teknik Universal
Kapabilitas Pasokan
Packaging & Pangiriman
Lead Time
Langkah Instalasi

1.Ram Screws menyang lemah minangka Planned
2. Instal Dhukungan sing wis dirakit
3. Pasang T Rail
4. Pasang Panel Surya
5. Instalasi Rampung

Teknik Universal

• Desain struktural kanggo nimbang kabeh kode sing ditrapake lan peraturan lokal, beban desain, bebaya cuaca sing ditrapake lan liya-liyane.
tanggal regional.
• Pitungan statis sistem khusus situs.
• Pitungan kanggo beban angin, beban salju.

Kapabilitas Pasokan

1000000.0 Watt / Watt saben wulan grounding solar mounting bracket / racking / stand kanggo panggunaan penduduk

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan
Karton Standar Chiko, Pallet Kayu utawa paket khusus liyane kanggo Kurung Pemasangan Solar / Rak Pemasangan Solar
Pelabuhan: FUZHOU, CHINA

Lead Time
Jumlah (Watt) 1 - 10000000 10000001 - 50000000 > 50000000
Est.Wektu (dina) 10 30 Kanggo rembugan

FOEN Ground Mount 2 Solusi

4

FOEN GM 2 Solution wis sepcially dirancang kanggo ukuran gedhe wilayah pegunungan lan sloped, toleransi kanggo sembarang jenis lemah non-watu, sistem iki nduweni kolom pole minangka sikil kang kuwat rammed menyang lemah.

Parameter teknis

Situs Instalasi: Wilayah pegunungan lan lereng
Yayasan: Pondasi Tumpeng
Orientasi Panel: Lanskap / Potret
Sudut Miring: 0º-60º
Beban angin: ≤60m/s
Beban salju: ≤2500mm
Beban seismik: Faktor Seismik Lateral:Kp=1;Koefisien Selsmik;Z=1;
Gunakake Koefisien;1=1
Standar: JIS C 8955;2017;AS/NZS 1170;DIN 1055;ASCE/SEI 7-05;
Kode Bangunan Internasional;IBC 2009
Perawatan lumahing: Profil Aluminium: ketebalan lapisan rata-rata≥12um
Profil Galvanis: ketebalan lapisan rata-rata≥75um
Safety & Reliablity Struktur sing dicenthang & diuji kanthi ketat kanggo digunakake ing cuaca lan kahanan geografis sing ekstrem.
Instalasi cepet: Desain sing wis dirakit kanthi instalasi sing luwih cepet lan luwih gampang
Biaya murah: Solusi solar sing dipasang kanthi apik ing pegunungan / lereng tanpa leveling tanah sing ekstensif, ngirit biaya ing situs sampeyan.
Garansi: Garansi 15 taun, umur 25 taun

 

Daftar Komponen

FOEN Ground Mount 1 Solusi-6

1. Inter Clamp Kit
2. Konektor Rel T
3. Rel T
4.Gm2 Pre-ngrakit Dhukungan
5. T sendi
6. Post Joint
7. Pos C
8. Joint luwes
9. End Clamp Kit

Langkah Instalasi
Teknik Universal
Kapabilitas Pasokan
Packaging & Pangiriman
Lead Time
Langkah Instalasi

1.Ram C Posting menyang Ground minangka Planned
2. Pasang sambungan T ing Ndhuwur pos C
3. Instal Post Joint
4. Instal Dhukungan sing wis dipasang
5.Instal Luwes Joint ing Dhukungan
6. Pasang T Rail ing Ndhuwur Dhukungan sing wis dirakit
7. Pasang Panel Surya ing T Rails
8. Instalasi Rampung

Teknik Universal

• Desain struktural kanggo nimbang kabeh kode sing ditrapake lan peraturan lokal, beban desain, bebaya cuaca sing ditrapake lan tanggal regional liyane.
• Pitungan statis sistem khusus situs.
• Pitungan kanggo beban angin, beban salju.

Kapabilitas Pasokan

1000000.0 Watt / Watt saben wulan grounding solar mounting bracket / racking / stand kanggo panggunaan penduduk

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan
Karton Standar Chiko, Pallet Kayu utawa paket khusus liyane kanggo Kurung Pemasangan Solar / Rak Pemasangan Solar
Pelabuhan: FUZHOU, CHINA

Lead Time
Jumlah (Watt) 1 - 10000000 10000001 - 50000000 > 50000000
Est.Wektu (dina) 10 30 Kanggo rembugan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan