Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Solusi Gunung Lemah

Keterangan Singkat:

Sistem Racksing dipasang ing lemah dipasang khusus kanggo stasiun daya sarana komersial lan umum. Biaya tenaga kerja lan wektu instalasi bisa dikurangi amarga dhukungan pra-dipasang.


Detail Produk

Video

Materi    Sistem Rak solar
Perawatan lumahing    Kekandelan Panyebaran Anodizing Rata-rata 12μm Rata-rata Kapalotan kanthi lapisan
Jinis Panel    Pigura lan tanpa cacat
Beban Angin    ≤60m / s
Beban Salju   1.4KN / m2
 Orientasi Panel    Lanskap / Potret
 Sudut Ngiringake    0 ° ~ 60 °
Beban Gangguan    Faktor kekejangan tambahan: Kp = 1; koefisien kek Seism: Z = 1; Gunakake koefisien: I = 1
Standar    JIS C 8955: 2017AS / NZS 1170DIN1055ASCE / SEI 7-05
Kode Bangunan Internasional: IBC 2009
 Waranti   Garansi kualitas 15 gunggung, garansi umur 25 taun

 

Solusi Gunung Lemah FOEN

1

Solusi FOEN GM1 dirancang khusus kanggo proyek surya gedhe, lan bisa nggarap dhasar konkrit utawa ngawut-awut lemah gumantung karo kahanan lemah. Struktur aluminium sing ringan sadurunge dipasang kanthi cepet lan luwih aman.

Parameter Teknikal:

Situs Instalasi:  Open ground
Dhasar: Bunder Screw / B konkrit
Panel Orientasi: Lanskap / Potret
Sudut Urut: 0º-60º
Beban Angin: ≤60m / s
Beban Salju: ≤2500mm
Beban Seisik: Factor Seismic lateral: Kp = 1; Pekali Selsmic; Z = 1;
Gunakake Coefisien; 1 = 1
Standar: JIS C 8955; 2017; AS / NZS 1170; DIN 1055; ASCE / SEI 7-05;
Kode Bangunan Internasional; IBC 2009
Perawatan lumahing: Profil Aluminium: ketebalan lapisan rata-rata
Profil Galvanis: ketebalan lapisan -75um
Struktur Keamanan & Reliabilitas Dicenthang & diuji kanthi ketat kanggo nggunakake cuaca lan kahanan geografis sing ekstrem.
Instalasi Cepet: Rancang pra-dipasang kanthi nggunakake instalasi sing luwih cepet lan luwih gampang
Waranti:  Garansi 15 taun, 25 dina urip

 

Dhaptar Komponen

FOEN Ground Mount 1 Solution-5

1.Kunci Clamp Kit
2.T Konektor Rail
3.T Rail
4.E Clamp Kit
5.T-Rail Clamp
6.Gencengi Screw
7.GM 1 Dhukungan Pre-dipasang
8.Bolt M12x40

Langkah Instalasi
Teknik Universal
Kemampuan Penyetor
Kemasan & Pengiriman
Wektu timbal 
Langkah Instalasi

1. Scam Screws menyang lemah kaya direncanakake
2.Miwiti Dhukungan Pre-dipasang
3.Install T Rail
4. Panel Panas Surya
5.Installasi Rampung

Teknik Universal

• Desain struktural kanggo nimbang kabeh kode sing ditrapake lan peraturan lokal, kathah desain, bahaya cuaca sing ditrapake lan liyane
tanggal regional.
• pitungan statis sistem spesifik situs.
• Ngitung kanggo mbukak angin, beban salju.

Kemampuan Penyetor

1000000.0 Watt / Watts saben wulan surya dipasangake kurungan / raket / pendirian kanggo panggunaan penduduk

Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan
Carton Chiko, Kayu Pallet Kayu utawa Paket khusus liyane kanggo landasan Pendhungan Plancar Surya / Rak Nambah Surya
Port: FUZHOU, CHINA

Wektu timbal 
Quantity (Watts) 1 - 10000000 10000001 - 50000000 > 50000000
Est. Wektu (dina) 10 30 Rundingan

Solusi Gunung lemah 2

4

Solusi FOEN GM 2 dirancang khusus kanggo wilayah pegunungan lan papan sing amba, toleransi kanggo jinis lemah sing ora ana watu, sistem iki nduwe kolom cagak minangka sikil sing kenceng ing lemah.

Parameter Teknis

Situs Instalasi: Wilayah pegunungan lan slop
Dhasar: Yayasan tumpukan
Panel Orientasi: Lanskap / Potret
Sudut Urut: 0º-60º
Beban Angin: ≤60m / s
Beban Salju: ≤2500mm
Beban Seisik: Factor Seismic lateral: Kp = 1; Pekali Selsmic; Z = 1;
Gunakake Coefisien; 1 = 1
Standar: JIS C 8955; 2017; AS / NZS 1170; DIN 1055; ASCE / SEI 7-05;
Kode Bangunan Internasional; IBC 2009
Perawatan lumahing: Profil Aluminium: ketebalan lapisan rata-rata
Profil Galvanis: ketebalan lapisan -75um
Struktur Keamanan & Reliabilitas Dicenthang & diuji kanthi ketat kanggo nggunakake cuaca lan kahanan geografis sing ekstrem.
Instalasi Cepet: Rancang pra-dipasang kanthi nggunakake instalasi sing luwih cepet lan luwih gampang
Biaya murah: Solusi solar sing dipasang ing gunung utawa lereng tanpa leveling tanah sing ekstensif, jimat biaya situs sampeyan.
Waranti: 15sawasawirawan, 25 taun

 

Dhaptar Komponen

FOEN Ground Mount 1 Solution-6

1.Kunci Clamp Kit
2.T Konektor Rail
3.T Rail
Dhukungan Prekara 4.Gm2
5.T bebarengan
6.Post Bersama
7.C kirim
8.Ganggo Gandheng
9.Kunci Clamp Kit

Langkah Instalasi
Teknik Universal
Kemampuan Penyetor
Kemasan & Pengiriman
Wektu timbal
Langkah Instalasi

1.Ram C Kirim menyang lemah kaya sing direncanakake
2.Install T gabungan menyang Top C post
3.Install Post Joint
4. Dhukungan Pre-dipasang Dhukungan
5.Install Gawan Laras ing Dhukungan
6.Install T Rail ing Ndhuwur Pre-dipasang Dhukungan
7.Install Panel Solar menyang T rel
8.Installasi Rampung

Teknik Universal

• Desain struktural kanggo nimbang kabeh kode lan peraturan lokal, beban desain, bahaya cuaca sing ditrapake lan tanggal regional liyane.
• pitungan statis sistem spesifik situs.
• Ngitung kanggo mbukak angin, beban salju.

Kemampuan Penyetor

1000000.0 Watt / Watts saben wulan surya dipasangake kurungan / raket / pendirian kanggo panggunaan penduduk

Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan
Carton Chiko, Kayu Pallet Kayu utawa Paket khusus liyane kanggo landasan Pendhungan Plancar Surya / Rak Nambah Surya
Port: FUZHOU, CHINA

Wektu timbal
Quantity (Watts) 1 - 10000000 10000001 - 50000000 > 50000000
Est. Wektu (dina) 10 30 Rundingan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan