Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Babagan Kita

Kita janji kanthi temenan manawa aku dadi pabrikan aluminium profesional

Diadeg ing taun 1988, Fujian Fenan Group saiki minangka perusahaan komprehensif, khusus kanggo produksi sistem jendhela profil aluminium, tabung baja stainless lan penilaian tembok tirai. Peringkat ing antarane China Top 5 Pabrikan Profil Aluminium, klompok Fenan kalebu wilayah ing
1.332,000 meter persegi, omah 4 produksi produksi (Towns Industry Aluminium Fujian, Towns Aluminium Henan Fenan, Taman Perindustrian Fenanian Fenanian lan basis Produksi Stainless Steel Fujian Fenan) Kumpulan Fenan nyiyapake Fujian Fenan Smart W&D sistem Co Ltd ing 20 14 nganti ngembangake lan ngoper sistem jendela & lawang Fenan, ngrampungake O2O ing toko online ing toko-industri

Yen sampeyan butuh solusi industri ... Kita kasedhiya kanggo sampeyan

Kita nyedhiyakake solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Tim profesional kita kerja kanggo nambah produktivitas lan efektifitas biaya ing pasar

Hubungi Kita
index_por1
index_por4
index_por5
index_por15