Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Jendela Casement Aluminium

  • Aluminium Casement Window

    Jendela Casement Aluminium

    Pelapisan kanthi lapisan utawa jubin kanthi sipat optik sing transparan karo sawetara gelombang energi lan refleksi kanggo wong liya. Lapisan selektif sing biasa katon transparan kanggo katon cahya lan nggambarake radiasi inframerah gelombang gelombang lan gelombang dawa.