Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Profil Aluminium

  • Aluminium Profile for Window System and Curtain Wall

    Profil Aluminium kanggo Window Window lan Tembok Tembok

    Kinerja sistem

    • Rintangan swara Rw nganti 48 DB

    • Angin lan waton lan 1.000 Pa (gumantung saka desain)

    • Anti-nyulik

    • jampel termal dhuwur (gumantung saka desain)

    Karakteristik sistem

    • Ukuran giliran sing unik saka 6 nganti 50 mm

    • Bobot kaca dhuwur kanggo 500 kg

    • Deleng ambane 60 mm

    • tutup tutup beda ing sisih njaba

    • Werna njero lan njaba kaya sing dikarepake

  • Anodized Aluminum profiles for window

    Profil Anodized Aluminium kanggo jendhela

    FOEN Group saiki minangka perusahaan sing komprehensif, khusus kanggo riset & Pengembangan, produksi uga dodolan profil Aluminium, sistem jendela, sistem rak solar, konstruksi konstruksi aluminium, tabung baja stainless lan aksesoris tembok langsing.Garis garis produksi, kita ngenalake dadi luwih saka 50 set peralatan mC CNC, kapasitas produksi cetakan taunan luwih saka limalas ewu potongan sing nggawe desain anyar luwih fleksibel lan luwih cepet.

  • Powder Coating Window Aluminum profiles

    Profil Aluminium Window Powder

    Kita duwe tim R&D profesional kanggo ngrancang bagean khusus kanggo kabutuhan ekstrusi, lan kita duwe akeh acuan siap sing bisa ngirit biaya lan wektu. We offer layanan ODM / OEM, CAD Drawing and design base base ing sampel sampeyan. 10-15 Dina kanggo produksi cetakan lan uji coba sampel, kanthi biaya cetakan ulang. Tes cetak lan verifikasi sampel sadurunge produksi massal.

  • Aluminum profiles for Sliding Door

    Profil aluminium kanggo Sliding Door

    FOEN minangka supplier wesi aluminium kelas dhuwur, yaiku campuran saka aluminium lan logam liyane kanggo ningkatake lan mupangat sifat material.
    Kita asring nggabung alit kerja bareng karo para pelanggan, mesthekake pertandhingan sing sampurna antara logam lan tantangan sing ana.

  • Aluminium Profile for Industrial

    Profil Aluminium kanggo Industri

    FOEN minangka perusahaan komprehensif sing gedhe, khusus kanggo produksi profil aluminium, sistem jendela, tabung baja stainless lan aksesoris tembok tirai. Peringkat ing antarane China Top 5 Pabrikan Profil Aluminium.

  • T-slot aluminium extrusion profile system

    Sistem profil extrusion aluminium T-slot

    Sistem profil extrusion aluminium FOEN T-slot wis ngetrapake babagan bangunan mesin, kerangka aluminium, industri otomatisasi, pengendalian bahan, sistem conveyor sabuk lan njaga keamanan lan mesin. Struktur aluminium modular nawakake fleksibilitas lan fungsional sing digabungake karo visual lan bandingane lumahing anodized.

  • Anodized Aluminum Profiles for Various Industrial.

    Profil Aluminium Anodisis kanggo macem-macem Industri.

    FOEN Aluminium duwe teknologi produksi extrusion teknologi tinggi.T5 perawatan minangka pilihan paling gampang kanggo produk kita. Dheweke bisa digawe adhem kanthi alami lan banjur umure kanthi suhu ing suhu sing dhuwur. .

  • 6063 Aluminum profiles for Industrial

    6063 profil Aluminium kanggo Industri

    Tim profesional kanggo njamin kualitas produk

    Perusahaan kita duwe luwih saka 32 taun profil profil extrusion aluminium lan kita duwe 3500 karyawan kalebu 40 insinyur profesional lan teknis. pelanggan ngerteni perawatan permukaan kualitas perusahaan sing konsisten lan mesthi luwih milih tuku produk kita. Merek dagang "FOEN Brand" dianugerahi merek terkenal ing China.Ora produk sing adol banget ing pasar domestik lan uga diekspor menyang pasar internasional.

  • Anodized Aluminum profiles T-slotted

    Anodisasi profil aluminium T-slotted

    Kita duwe tim R&D profesional kanggo ngrancang bagean khusus kanggo kabutuhan ekstrusi, lan kita duwe akeh acuan siap sing bisa ngirit biaya lan wektu. We offer layanan ODM / OEM, CAD Drawing and design base base ing sampel sampeyan. 10-15 Dina kanggo produksi cetakan lan uji coba sampel, kanthi biaya cetakan ulang. Tes cetak lan verifikasi sampel sadurunge produksi massal.

  • Aluminium Profile for Construction

    Profil Aluminium kanggo Konstruksi

    Nyuda konduksi panas: koefisien aloi aluminium aloi jembatan panas yaiku 1.8-3.5W / m2-k, sing luwih murah tinimbang profil aloi aluminium biasa 140-170W / m2k; koefisien transfer panas yaiku 3.17-3.59W / m2- k ing struktur kaca berongga, luwih murah tinimbang profil aloi aluminium umum 6,69-6.84W / m2-k, kanthi efektif nyuda aliran sing ditindakake liwat lawang lan panas sing diluncurake liwat lawang lan jendela

  • Aluminum Profiles for flow-line equipment

    Profil Aluminium kanggo peralatan aliran aliran

    Kita FOEN duwe tim R&D profesional kanggo mbatesi bagean khusus kanggo kabutuhan ekstrusi, lan kita duwe akeh acuan siap kasedhiya bisa ngirit biaya lan wektu. Kita nawakake layanan ODM / OEM, gambar CAD lan desain desain cithakan ing conto sampeyan. 10-15 dina kanggo produksi cetakan dadi uji coba sampel, kanthi biaya cetakan biaya.Ing biaya lan verifikasi sampel sadurunge produksi massal.