Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Profil Aluminium kanggo Window Window lan Tembok Tembok

  • Aluminium Profile for Window System and Curtain Wall

    Profil Aluminium kanggo Window Window lan Tembok Tembok

    Kinerja sistem

    • Rintangan swara Rw nganti 48 DB

    • Angin lan waton lan 1.000 Pa (gumantung saka desain)

    • Anti-nyulik

    • jampel termal dhuwur (gumantung saka desain)

    Karakteristik sistem

    • Ukuran giliran sing unik saka 6 nganti 50 mm

    • Bobot kaca dhuwur kanggo 500 kg

    • Deleng ambane 60 mm

    • tutup tutup beda ing sisih njaba

    • Werna njero lan njaba kaya sing dikarepake

  • Anodized Aluminum profiles for window

    Profil Anodized Aluminium kanggo jendhela

    FOEN Group saiki minangka perusahaan sing komprehensif, khusus kanggo riset & Pengembangan, produksi uga dodolan profil Aluminium, sistem jendela, sistem rak solar, konstruksi konstruksi aluminium, tabung baja stainless lan aksesoris tembok langsing.Garis garis produksi, kita ngenalake dadi luwih saka 50 set peralatan mC CNC, kapasitas produksi cetakan taunan luwih saka limalas ewu potongan sing nggawe desain anyar luwih fleksibel lan luwih cepet.

  • Powder Coating Window Aluminum profiles

    Profil Aluminium Window Powder

    Kita duwe tim R&D profesional kanggo ngrancang bagean khusus kanggo kabutuhan ekstrusi, lan kita duwe akeh acuan siap sing bisa ngirit biaya lan wektu. We offer layanan ODM / OEM, CAD Drawing and design base base ing sampel sampeyan. 10-15 Dina kanggo produksi cetakan lan uji coba sampel, kanthi biaya cetakan ulang. Tes cetak lan verifikasi sampel sadurunge produksi massal.

  • Aluminum profiles for Sliding Door

    Profil aluminium kanggo Sliding Door

    FOEN minangka supplier wesi aluminium kelas dhuwur, yaiku campuran saka aluminium lan logam liyane kanggo ningkatake lan mupangat sifat material.
    Kita asring nggabung alit kerja bareng karo para pelanggan, mesthekake pertandhingan sing sampurna antara logam lan tantangan sing ana.