Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Babagan Kita

PROFIL COMPANY

MMNIGUOPCG
beidongfang
GID~O@2O@T0}WYZ(H$VB)C5
05107e335edc7f5298ac1e7710d5377

Fujian Foen Aluminium co., Ltd. diadegaké ing taun 1988, mapan ing kutha Fuzhou, China, kalebu area 1,333,000 meter persegi kanthi luwih saka 3500 buruh. 20% kasebut minangka teknisi utawa insinyur trampil. Kita produsen profesional ing China ngasilake profil aluminium, pemesinan aluminium, jendela aluminium lan sistem lawang, tembok langsir lan kurungan surya.

Kita dadi omah tungku pemutus 5, pusat cetakan, 70 garis penyemperitan, 4 garis anodisasi, 11 garis pelapis bubuk vertikal, 1 garis lapisan bubuk horisontal, 1 garis grained kayu lan 2 garis produksi termal break; sing nggawe output taunan kita nganti luwih saka 400.000 ton.
Kita uga nyediakake proses ngolah lan mesin CNC kanggo profil aluminium, kalebu pemotong sing tepat, panggilingan, pukulan, pengeboran, salinan salinan, lentur, las, lan sapiturute Umume peralatan mesin diimpor saka Jerman, Denmark;
Kita positif ngenalake bakat senior lan duwe tim profesional sing kompeten ing produksi, teknologi, manajemen, lan operasi. Liwat usaha pirang-pirang taun, kita ngliwati sistem manajemen ISO 9001, ISO 14001 lan OHSAS 18001, dianugerahi judhul Brand Famous lan perusahaan sing duwe kredit ing China.

KESIMPULAN KAMI

1
4
5
15

Kita darmabakti kanggo ngupayakake keunggulan sing paling gedhe ing prinsip 'Kualitas paling utomo, Pelanggan sing paling utama, pangareping layanan lan utomo Kredit'. Kita kudu mbangun perusahaan kelas pertama lan merek terkenal kanthi standar standar lan berkualitas tinggi.
Balai pameran foen nuduhake akeh serger produk sing dibangun kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan ing macem-macem lokasi geografis lan gaya dekorasi. kita fokus ing lawang keamanan dhuwur lan Windows. Dilengkapi fungsi kunci sing cerdas kanggo keamanan sing luwih gedhe. Kanthi kekuwatan teknis sing kuat, teknologi canggih lan dilengkapi kanthi lengkap, kalebu produk sing komprehensif, kalebu lawang lan jendhela Bi-lipat, Pintu lan jendela lan windows, Pintu kaca aluminium, Jendhela Awning lan Casement, Aluminium lan Kaca Louvres, Pagar kolam. lsp.