Solusi Carport

Katrangan singkat:

Solusi Carport Waterproofing kanggo Panel Surya PV bisa digunakake minangka stasiun pangisi daya langsung kanggo kendaraan listrik yen wis disambungake kanthi apik menyang kabinet pangisi daya.

Dibandhingake karo carport tradisional, Struktur jero sing dioptimalake ing FOEN waterproofing carport ndhuwur ndadekake bisa mimpin, ngumpulake lan emit udan karo sistem waterproofing, tekan waterproofing struktural lan nglindhungi carport nang èfèktif.Kajaba iku, sambungan saluran banyu sing ora nembus bisa dimuat lan dibongkar bola-bali, saéngga nyuda beban kerja ing situs kanthi signifikan.


Detail Produk

Video

Bahan Sistem Rak Surya
Perawatan lumahing Rata-rata Anodizing Coating Kekandelan12μm Rata-rataKetebalan Coating Hot-galvanis65μm
Tipe Panel Bingkai & Tanpa Bingkai
Beban Angin   60m/s
Muatan Salju 1.4KN/m2
Orientasi Panel Lanskap / Potret
Sudut Miring 0°~60°
Beban Seismik Faktor seismik lateral: Kp=1;koefisien seismik: Z=1;Gunakake koefisien: I=1
Standar JIS C 8955 : 2017AS/NZS 1170DIN1055ASCE/SEI 7-05

Kode Bangunan Internasional: IBC 2009

Garansi Garansi kualitas 15 taun, garansi umur 25 taun

FOEN Carport Solution

1

FOEN Carport Solution ngembangake sistem energi Solar sing efektif kanthi ruang cacant nalika nyedhiyakake papan perlindungan kanggo kendaraan. Bisa digunakake minangka stasiun pangisian daya langsung kanggo listrik kanggo kendaraan listrik yen wis disambungake kanthi apik menyang kabinet pangisi daya.

Daftar Komponen

1. Inter Clamp Kit
2. End Clamp Kit
3. Konektor Rel T
4. Rel T
5.Dhukungan sing wis dirakit
6. Pre-dikubur Bolts
7. T-Rail Clamp
8. Balok Cap

Langkah Instalasi

1. Nggawe Pondasi Beton minangka Rencana
2. Instal CP sing wis dipasang Dhukungan
3. Kenceng T Rail
4. Pasang Panel Surya
5. Instalasi Rampung

Parameter teknis

Situs Instalasi: Open Ground
Yayasan: Bar Beton
Sudut Miring: 0º-60º
Beban angin: ≤60m/s
Beban salju: ≤2500mm
Beban seismik: Faktor Seismik Lateral:Kp=1;Koefisien Selsmik;Z=1;
Gunakake Koefisien;1=1
Standar: JIS C 8955;2017;AS/NZS 1170;DIN 1055;ASCE/SEI 7-05;
Kode Bangunan Internasional;IBC 2009

Kaluwihan

Multiple Aplikasi: Dadi stasiun pangisian daya kanggo kendaraan listrik nalika ngembangake energi sing bisa dianyari kanggo para installer.
Instalasi cepet: Dirakit sadurunge dikirim, ngirit biaya tenaga kerja ing situs sampeyan
Kualitas dhuwur: Pilih bahan mentah 6005-T5 lan SUS304. Stabilitas lan safety sing diverifikasi ing analisis mekanik lan eksperimen loading statis wis peringkat paling dhuwur ing antarane industri.
Garansi: Garansi 15 taun, umur 25 taun.

Fitur:

1. Gampang instalasi.
Desain profesional ndadekake sistem fotovoltaik iki gampang diinstal.Dadi ngirit wektu lan tenaga.
 
2. Kualitas dhuwur.
Kabeh sistem fotovoltaik kita duwe sertifikat ROSH, CE, TUV, SGS lan ISO kanthi umur layanan 25 taun.Uga nyedhiyakake garansi paling sethithik 15 taun.
 
3. Rega sing kompetitif.
Desain ringkes ngirit bahan akeh lan nggawe biaya sistem fotovoltaik banget kompetitif.
 
4. Desain.
Kita nyedhiyakake desain sistem fotovoltaik khusus kanggo proyek sampeyan.
 
5. Pangiriman cepet
Paket safety lan pangiriman cepet saka pabrik kita dhewe.

Rincian


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan