Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Solusi Carport

Keterangan Singkat:

Solusi Carporting anti banyu kanggo Panel Solar PV bisa digunakake minangka stasiun pangisi daya langsung kanggo kendharaan listrik yen wis sambung karo kabinèt daya.

Dibandhingake karo carport tradisional, Struktur utama sing dioptimalake ing ndhuwur carporting waterporting FOEN ndadekake bisa nuntun, ngumpulake lan ngetokake udan banyu kanthi sistem anti banyu, tekan anti banyu struktural lan nglindhungi carport ing njero kanthi efektif. Kajaba iku, sendhang banyu sing ora nembus bisa dimuat lan dibongkar kanthi bola-bali, saéngga nyuda beban kerja ing situs kanthi signifikan.


Detail Produk

Video

Materi    Sistem Rak solar
Perawatan lumahing    Kekandelan Pelaporan Anodizing Rata-rata 12μm Rata-rataKelebaran Panas Tergalvani65μm
Jinis Panel    Pigura lan tanpa cacat
Beban Angin    60m / s
Beban Salju   1.4KN / m2
 Orientasi Panel    Lanskap / Potret
 Sudut Ngiringake    0°~ 60°
Beban Gangguan    Faktor kekejangan tambahan: Kp = 1; koefisien kek Seism: Z = 1; Gunakake koefisien: I = 1
Standar    JIS C 8955: 2017AS / NZS 1170DIN1055ASCE / SEI 7-05

Kode Bangunan Internasional: IBC 2009

 Waranti   Garansi kualitas 15 gunggung, garansi umur 25 taun

Solusi Carport FOEN

1

Solusi FOEN Carport nggawe sistem energi solar sing efektif karo papan cacat nalika nyedhiyakake papan perlindungan kanggo kendaraan. Sampeyan bisa digunakake minangka stasiun pangisian daya langsung kanggo listrik kanggo kendharaan listrik yen wis sambung karo kabinèt daya.

Dhaptar Komponen

1.Kunci Clamp Kit
2.E Clamp Kit
3.T Rail Konektor
4.T Rail
Dhukungan 5.Pre-dipasang
6. Bolts dikubur
7.T-Rail Clamp
8.Beam Cap

Langkah Instalasi

1. Nggawe Konkrit Foundation kaya sing direncanakake
2.Install CP Dhukungan pra-dipasang
3.Fasten T Rail
4. Panel Panas Surya
5.Installasi Rampung

Parameter Teknis

Situs Instalasi: Open ground
Dhasar: Bar konkrit
Sudut Urut: 0º-60º
Beban Angin: ≤60m / s
Beban Salju: ≤2500mm
Beban Seisik: Factor Seismic lateral: Kp = 1; Pekali Selsmic; Z = 1;
Gunakake Coefisien; 1 = 1
Standar: JIS C 8955; 2017; AS / NZS 1170; DIN 1055; ASCE / SEI 7-05;
Kode Bangunan Internasional; IBC 2009

Kaluwihan

Multiple Aplikasi: Serve minangka stasiun daya kanggo kendharaan listrik nalika ngembangake energi sing bisa dianyari kanggo para pemasang.
Instalasi Cepet: Dipasang sadurunge gedhe, kirimake biaya pegawe ing situs sampeyan
Kualitas Tinggi: Pilih bahan mentah 6005-T5 lan SUS304. stabilitas lan safety sing wis diverifikasi ing analisis mekanik lan eksperimen loading statis wis ditingkat ing ndhuwur industri.
Waranti: 15sawasawirawan, 25 taun.

Fitur:

1. instalasi gampang.
Desain profesional nggawe sistem fotovoltaik iki gampang diinstal. Dadi ngirit wektu lan tenaga kerja.
 
2. Kualitas dhuwur.
Kabeh sistem fotovoltaik kita duwe sertifikat ROSH, CE, TUV, SGS lan ISO kanthi umur layanan 25 taun. Uga kasedhiya paling sithik 15 garansi babar pisan.
 
3. Rega saingan.
Desain sing ringkes ngirit bahan kasebut akeh lan nggawe biaya sistem fotovoltaik kompetitif banget.
 
 4. Desain.
Kita nyedhiyakake desain sistem fotovolta khusus kanggo proyek sampeyan.
 
 5. Pangiriman cepet
Paket aman lan pangiriman cepet saka pabrik kita dhewe.

Rincian


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan