Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Sistem Window Window

  • 3Sliding and Casement Combined Window

    Jendhela Gabungan 3Sliding lan Casement

    Propil aluminium anodisasi iki digunakake digunakake kanggo jendhela lan lawang. Bahan bangunan paling apik. Sampeyan bisa nggawe profil aluminium anodisasi saka FOEN luwih murah tinimbang rega peer.

    Produk ekstrusi aluminium struktural didol ing saindenging jagad.

  • Aluminium Sliding Window

    Jendela Geser Aluminium

    Jendela semen aluminium nambah kemampuan cuaca aluminium kanthi proses nyemprot elektrostatik, proses nyemprot bubuk elektrostatik ing permukaan aluminium, Perlindungan lingkungan, kesehatan, sentuhan sing kepenak, Ningkatake resistensi korosi aluminium, tahan Fros lan resistensi asam, resistensi cuaca anti.

  • Aluminium Casement Window

    Jendela Casement Aluminium

    Pelapisan kanthi lapisan utawa jubin kanthi sipat optik sing transparan karo sawetara gelombang energi lan refleksi kanggo wong liya. Lapisan selektif sing biasa katon transparan kanggo katon cahya lan nggambarake radiasi inframerah gelombang gelombang lan gelombang dawa.

  • U Chanel Tube made by Aluminum for Industrial

    U Chanel Tube digawe dening Aluminium kanggo Industri

    FOEN minangka perusahaan komprehensif sing gedhe, khusus kanggo produksi profil aluminium, sistem jendela, tabung baja stainless lan aksesoris tembok tirai. Peringkat ing antarane China Top 5 Pabrikan Profil Aluminium.

  • Silver Blasting Industrial Profile Made by China Aluminum

    Profil Perusahaan Blust Perak digawe dening Aluminium China

    FOEN minangka perusahaan komprehensif sing gedhe, khusus kanggo produksi profil aluminium, sistem jendela, tabung baja stainless lan aksesoris tembok tirai. Peringkat ing antarane China Top 5 Pabrikan Profil Aluminium.

  • Silver Anodized Aluminum Industrial Profile

    Profil Industri Aluminium Anodis Perak

    FOEN minangka perusahaan komprehensif sing gedhe, khusus kanggo produksi profil aluminium, sistem jendela, tabung baja stainless lan aksesoris tembok tirai. Peringkat ing antarane China Top 5 Pabrikan Profil Aluminium.