Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Profil Aluminium kanggo Window Window lan Tembok Tembok

Keterangan Singkat:

Kinerja sistem

• Rintangan swara Rw nganti 48 DB

• Angin lan waton lan 1.000 Pa (gumantung saka desain)

• Anti-nyulik

• jampel termal dhuwur (gumantung saka desain)

Karakteristik sistem

• Ukuran giliran sing unik saka 6 nganti 50 mm

• Bobot kaca dhuwur kanggo 500 kg

• Deleng ambane 60 mm

• tutup tutup beda ing sisih njaba

• Werna njero lan njaba kaya sing dikarepake


Detail Produk

Video

Tembok langsing sistem unit aluminium cukup gampang disiyapake lan dipasang, nanging durung tau ana ing pirang-pirang kemungkinan, yaiku: jinis banyu got, kompartemen utawa saluran saluran, lan sing nutupi jalur kanggo digunakake ing njaba fase. Ing njero uga bisa gawe facade struktural (semi-). Konstruksi njero bakal padha karo kasus apa wae.

FOEN minangka supplier wesi aluminium kelas dhuwur, yaiku campuran saka aluminium lan logam liyane kanggo ningkatake lan mupangat sifat material.
Kita asring nggabung alit kerja bareng karo para pelanggan, mesthekake pertandhingan sing sampurna antara logam lan tantangan sing ana.

331

Profil Aluminium kanggo Show Case Curtain Wall

1
2

Peralatan Cithakan CNC: Swara 50sets, kapasitas produksi cetakan tahunan: 15.000 + potongan

Aluminum profiles for Curtain Wall1
Aluminum profiles for Curtain Wall-2

Asil profil akeh supaya konstruksi karo sistem fasad lengkap iki bisa dirancang lan dibangun. Solusi fasadine sing paling bisa ditindakake yaiku ing bagean desain, anti-nyolong, resistensi geni lan (didhelikake) bagean sing bisa ditukar. Kabeh profil diproses ing pabrik lan mung kudu diinstal ing situs kasebut.

beidongfang

Jeneng produk: OEM pabrik pabrik extruded profil aluminium kanggo jendhela lan lawang
Bahan Bahan: Siri Aluminium 6000 seri: 6063,6061,6060,6005
Suhu: T3-T8
Rampung: Anodised, wesi ditutupi, sandblasting, elektroforesis, lapisan wesi Titanium, Poland, Brushed, PVDF lapisan, kayu-grained etc.
Werna: Putih, ireng, emas, sampanye, tembaga peteng utawa miturut syarat sampeyan
Wangun: Square, Round, Flat, miturut gambar pelanggan
Kekandelan: Ndhuwur 0.8mm, sing luwih kandel luwih apik
Cetakan: 1. Sampeyan bisa nggunakake jamur gratis
2. We mbukak jamur anyar minangka gambar sampeyan, gratis nganti jumlah sampeyan cukup.
3. Wektu pangembangan cetak biasane 10 dina.
Rega Rega Ingot Aluminium + Ngolah Ragad
Spesifikasi: A. Length: ≤6.3m
B. Kekandelan tembok biasa: ≥1.0mm
C. kekandelan Anodizing normal: ≥10µm
D. Kekandelan lapisan wêdakakêna normal: 60-120m
E. Kekuwatan tegangan: ≥160mpa
F. Ngasilake kekuwatan: ≥110mpa
G. Ekstensif: ≥8%
H. Kekerasan (HW): 8-15
Jinis Produk: Kita ngatur:
profil aluminium extruded windows & door frame, profil break termal aluminium, tembok langsir, shutter aluminium, profil partisi aluminium, profil rumah kaca, profil louver, profil industri aluminium, pipa aluminium, tabung aluminium, profil U, profil T, dll.
Aplikasi: Jendela lan lawang aluminium, pemisahan kantor, profil aluminium konstruksi, pipa aluminium, industri, armrest / pegangan tangan, shutter, louver, lawang garasi, tembok curatin, lawang geser, lawang lemari, kabinet pawon, rel langsir aluminium, engsel aluminium, rel aluminium
Rincian kemasan Kertas Kraft, EPE Fram, film Kencan, kertas Komplek utawa miturut kabutuhan
MOQ: Adhedhasar Ukuran, 0.5-10ton
Wektu pengiriman: 15-30 dina yen jamur wis siyap
Urutan urutan normal: 1. Konfirmasi gambar, warna lan regane
2. mbayar ragad jamur lan kita wiwit nggawe cetakan
3. Kita ngirim conto kanggo konfirmasi sampeyan
4. Gawe pambayaran 30% simpenan, miwiti produksi
5. Pangiriman

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan