Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Profil Aluminium kanggo Konstruksi

  • Aluminium Profile for Construction

    Profil Aluminium kanggo Konstruksi

    Nyuda konduksi panas: koefisien aloi aluminium aloi jembatan panas yaiku 1.8-3.5W / m2-k, sing luwih murah tinimbang profil aloi aluminium biasa 140-170W / m2k; koefisien transfer panas yaiku 3.17-3.59W / m2- k ing struktur kaca berongga, luwih murah tinimbang profil aloi aluminium umum 6,69-6.84W / m2-k, kanthi efektif nyuda aliran sing ditindakake liwat lawang lan panas sing diluncurake liwat lawang lan jendela

  • Aluminum Profiles for flow-line equipment

    Profil Aluminium kanggo peralatan aliran aliran

    Kita FOEN duwe tim R&D profesional kanggo mbatesi bagean khusus kanggo kabutuhan ekstrusi, lan kita duwe akeh acuan siap kasedhiya bisa ngirit biaya lan wektu. Kita nawakake layanan ODM / OEM, gambar CAD lan desain desain cithakan ing conto sampeyan. 10-15 dina kanggo produksi cetakan dadi uji coba sampel, kanthi biaya cetakan biaya.Ing biaya lan verifikasi sampel sadurunge produksi massal.