Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Solusi Pertanian

Keterangan Singkat:

Sistem Pemasangan Rumah Hijau (solusi solar ekologis) nggunakake tanah pertanian kanthi lengkap lan ngasilake energi sing resik saka srengenge, nggawa masa depan sing luwih resik kanggo manungsa.


Detail Produk

Video

Materi    Sistem Rak solar
Perawatan lumahing    Kekandelan Pelaporan Anodizing Rata-rata 12μm Rata-rataKelebaran Panas Tergalvani65μm
Jinis Panel    Pigura lan tanpa cacat
Beban Angin    60m / s
Beban Salju   1.4KN / m2
 Orientasi Panel    Lanskap / Potret
 Sudut Ngiringake    0°~ 60°
Beban Gangguan    Faktor kekejangan tambahan: Kp = 1; koefisien kek Seism: Z = 1; Gunakake koefisien: I = 1
Standar    JIS C 8955: 2017AS / NZS 1170DIN1055ASCE / SEI 7-05

Kode Bangunan Internasional: IBC 2009

 Waranti   Garansi kualitas 15 gunggung, garansi umur 25 taun

Solusi Agen FOEN

Agricultural Solution-4

Solusi Pertanian FOEN nggunakake tanah pertanian nalika ngasilake energi sing resik saka srengenge, nggawa masa depan sing luwih resik kanggo manungsa.

Parameter Teknis

Situs Instalasi: Open ground
Dhasar: Screw Ground
Panel Orientasi: Lanskap / Potret
Sudut Urut: 0º-60º
Beban Angin: ≤60m / s
Beban Salju: ≤2500mm
Beban Seisik: Factor Seismic lateral: Kp = 1; Pekali Selsmic; Z = 1;
Gunakake Coefisien; 1 = 1
Standar: JIS C 8955; 2017; AS / NZS 1170; DIN 1055; ASCE / SEI 7-05;
Kode Bangunan Internasional; IBC 2009

Kaluwihan

Perawatan lumahing: Profil Aluminium: ketebalan lapisan rata-rata
Profil Galvanis: ketebalan lapisan -75um
Cahya Sunshine: Cadangan srengenge cukup (Tingkat shading: 30% -40%) kanggo njaga tanduran normal.
Instalasi Cepet: Rancang pra-dipasang kanthi aplikasi sing luwih cepet lan luwih fleksibel ing kebon.
Waranti: garansi 15 taun, umur umur 25 taun

Dhaptar Komponen

Agricultural Solution-3

1.Kunci Clamp Kit
2.Iku Clamp Kit
3.T Rail
4.T Konektor Rail
5.Back Pos
6.AG Pre-dipasang
7.Melayu Kirim
8.Rampe Clamp
9.Pasang ngarep
10.AG Plato Jangkar
11.Hopeagon Bolt M10 * 110
12.Gambar Skru
13. Dhukungan Dhukungan

Langkah Instalasi

1. Scam Screws kaya sing direncanakake
Plato Jangkar Papan ing Flanges Screws
3.Install Kiriman
4.Fasten AG Pra-dipasang bagean menyang Kiriman
5. Dhukungan sisih njaba
6.Install T Rail menyang Dhukungan Pre-dipasang
7.Install Panel Panel
8.Installasi Rampung

Rincian


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan