Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Aksesoris solar

Keterangan Singkat:

FOEN Ground Screw minangka jinis dhasar anyar kanggo sistem pemasangan lemah. Aplikasi kasebut wis digunakake kanggo ngembangake proyek surya. Amarga desain unik lan kualitas sing tahan lama, FOEN Ground Screws mesthekake klien luwih gampang & luwih cepet instalasi kanthi efektifitas.

 


Detail Produk

Video

Materi    Sistem Rak solar
Perawatan lumahing    Kekandelan Pelaporan Anodizing Rata-rata 12μm Rata-rataKelebaran Panas Tergalvani65μm
Jinis Panel    Pigura lan tanpa cacat
Beban Angin    60m / s
Beban Salju   1.4KN / m2
 Orientasi Panel    Lanskap / Potret
 Sudut Ngiringake    0°~ 60°
Beban Gangguan    Faktor kekejangan tambahan: Kp = 1; koefisien kek Seism: Z = 1; Gunakake koefisien: I = 1
Standar    JIS C 8955: 2017AS / NZS 1170DIN1055ASCE / SEI 7-05Ikode Binaan Bangunan: IBC 2009
 Waranti   Garansi kualitas 15 gunggung, garansi umur 25 taun

Screws lemah

1

Screw lemah minangka jinis dhasar anyar kanggo sistem pemasangan lemah. Aplikasi kasebut wis digunakake kanggo ngembangake proyek surya. Amarga desain unik lan kualitas awet, FOEN Ground Screws mesthekake klien luwih gampang & luwih cepet instalasi kanthi efektifitas

Ngawut-awut lemah kanggo sistem tenaga solar sing dipasang tanpa ana blokir ing papan.
Item No.:FA-GS-01
Merek: FOEN
Port Pangiriman: Xiamen Port
Situs Instalasi: Lemah
Jinis Panel: Frame & Frameless
Kode HS: 73089000

Data Teknis

Item No. Outer
Ukuran
(mm)
Kekebalan
(mm)
Ukuran Flange
(mm)
Kekuwatan Tensile
(Jarak 200mm saka flange menyang lemah)
Lemah Tanah (Nilai) Sandy Tanah (N Nilai)
3 5 10 15 25 3 5 10 15 25
FA76 * T3 * 1200 76 3 200-220 4.6 8.3 17.5 26.8 45.2 6.0 8.8 15.7 22.6 36.5
FA76 * T3 * 1400 76 3 200-220 6.2 11.2 23.6 36.0 60.8 8.1 11.8 21.1 30,4 49.0
FA76 * T3 * 1600 76 3 200-220 7.2 13.0 27.5 41.9 70.8 9.4 13.7 24.6 35.4 57.1
FA76 * T3 * 1800 76 3 200-220 8.3 15.0 31.6 48.2 81.5 10.8 15.8 28.3 40.8 65.7
FA76 * T3 * 2000 76 3 200-220 9.6 17,3 36.5 55.7 94.1 12.5 18.3 32,7 47.1 75.9
FA76 * T3 * 2200 76 3 200-220 10.6 19.1 40.4 61.7 104.2 13.8 20.2 36.1 52.1 84.0
FA76 * T3 * 2500 76 3 200-220 12.2 21.9 46.2 70.6 119.2 15.8 23.1 41.4 59.6 96,1
FA76 * T3 * 3000 76 3 200220 14.7 26.5 55.9 85.4 144.3 19.1 28.0 50.1 72.1 116.3
FA76 * T3. 5 * 1200 76 3,5 200-220 4.6 8.3 17.5 26.8 45.2 6.0 8.8 15.7 22.6 36.5
FA76 * T3. 5 * 1400 76 3,5 200-220 6.2 11.2 23.6 36.0 60.8 8.1 11.8 21.1 30,4 49.0
FA76 * T3. 5 * 1600 76 3,5 200-220 7.2 13.0 27.5 41.9 70.8 9.4 13.7 24.6 35.4 57.1
FA76 * T3. 5 * 1800 76 3,5 200-220 8.3 15.0 31.6 48.2 81.5 10.8 15.8 28.3 40.8 65.7
FA76 * T3. 5 * 2000 76 3,5 200-220 9.6 17,3 36.5 55.7 94.1 12.5 18.3 32,7 47.1 75.9
FA76 * T3. 5 * 2200 76 3,5 200-220 10.6 19.1 40.4 61.7 104.2 13.8 20.2 36.1 52.1 84.0
FA76 * T3. 5 * 2500 76 3,5 200-220 12.2 21.9 46.2 70.6 119.2 15.8 23.1 41.4 59.6 96,1
FA76 * T3. 5 * 3000 76 3,5 200-220 14.7 26.5 55.9 85.4 144.3 19.1 28.0 50.1 72.1 116.3
Aplikasi Wide

Uga ditrapake kanggo macem-macem kahanan geografis (kayata Pantai / Gurun / kaca / rocky) lan kahanan cuaca (Panas / Kadhemen), priksa manawa instalasi cepet tanpa banyu.

Kapasitas anti-silang dhuwur

Perawatan Terbit Tergalvani kanthi permukaan kanthi rata-rata ketebalan 85μm

Perlindungan Lingkungan

Screws Ram Ground menyang lemah langsung tanpa ngeduk bolongan, ora ana pengaruh kanggo lingkungan tanpa polusi.

Desain Inovatif

Desain struktural inovatif menehi resistensi komprèsi sing dhuwur lan resistensi sing ngangkat.

Automasi dhuwur

Welding otomatis kanthi perawatan permukaan seragam sing sampurna lan tahan lama; Output saben wulan: 120000pcs / Mont.

Clamp Seam Standing Seam Logam sing bisa luwes

2

Item No .:FA-MR-05
Merek:TULAGA
Kapal:Xiamen Port
Situs Instalasi:Bisa Nggawe Kabeh.
Jinis Panel: Pigura lan tanpa cacat

Materi   AL 6005-T5 / SUS304
Perawatan lumahing    Kekandelan Pelaporan Anodizing Rata-rata 12μm Rata-rata
Jinis Panel    Pigura lan tanpa cacat
Beban Angin    60m / s
Beban Salju   1.4KN / m2
 Orientasi Panel    Lanskap / Potret
 Sudut Ngiringake    0°~ 60°
Beban Gangguan    Faktor kekejangan tambahan: Kp = 1; koefisien kek Seism: Z = 1; Gunakake koefisien: I = 1
Standar    JIS C 8955: 2017

AS / NZS 1170

DIN1055

ASCE / SEI 7-05

Kode Bangunan Internasional: IBC 2009

 Waranti   Garansi kualitas 15 gunggung, garansi umur 25 taun

Plumbar Klip Lok Non-Penetrating Non-Penetrating

3

Item No .:FA-MR-01
Merek:TULAGA
Kapal:Xiamen Port
Situs Instalasi:Bisa Nggawe Kabeh.
Jinis Panel:Pigura lan tanpa cacat

Materi   AL 6005-T5 / SUS304
Perawatan lumahing    Kekandelan Pelaporan Anodizing Rata-rata 12μm Rata-rata
Jinis Panel    Pigura lan tanpa cacat
Beban Angin    60m / s
Beban Salju   1.4KN / m2
 Orientasi Panel    Lanskap / Potret
 Sudut Ngiringake    0°~ 60°
Beban Gangguan    Faktor kekejangan tambahan: Kp = 1; koefisien kek Seism: Z = 1; Gunakake koefisien: I = 1
Standar    JIS C 8955: 2017AS / NZS 1170

DIN1055

ASCE / SEI 7-05

Kode Bangunan Internasional: IBC 2009

 Waranti   Garansi kualitas 15 gunggung, garansi umur 25 taun

Jubin Bumbung Tile Bumbung

4

Item No .:FA-PR-01
Merek:TULAGA
Kapal:Xiamen Port
Situs Instalasi: Bisa Nggawe Kabeh.
Jinis Panel:Pigura lan tanpa cacat

Materi   AL 6005-T5 / SUS304
Perawatan lumahing    Kekandelan Pelaporan Anodizing Rata-rata 12μm Rata-rata
Jinis Panel    Pigura lan tanpa cacat
Beban Angin    60m / s
Beban Salju   1.4KN / m2
 Orientasi Panel    Lanskap / Potret
 Sudut Ngiringake    0°~ 60°
Beban Gangguan    Faktor kekejangan tambahan: Kp = 1; koefisien kek Seism: Z = 1; Gunakake koefisien: I = 1
Standar JIS C 8955: 2017

AS / NZS 1170DIN1055

ASCE / SEI 7-05

Kode Bangunan Internasional: IBC 2009

 Waranti   Garansi kualitas 15 gunggung, garansi umur 25 taun

Rincian

3
2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan