Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Sistem Pintu Aluminium

  • FOEN Smart Window System4-FOEN J100 Sliding Door

    FOEN Smart Window System4-Pintu Pintu J100

    Sistem lawang geser FOEN J100 nyedhiyakake solusi lengkap kanggo bangunan kasebut; Telung karet gelang disegel, lan jalur karet tengah menehi play kanthi lengkap marang prinsip tirai udan, supaya produk kasebut duwe udara lan banyu sing apik. bisa mbuka pembukaan partisi gedhe, luwih gampang kanggo nyukupi kebutuhan saka macem-macem partisi bangunan; Desain rata penggemar bingkai ruangan uga nggawe bangunan kasebut luwih ringkes lan apik, cocog kanggo proyek tengah lan dhuwur.

  • FOEN Smart Window System 5-FOEN J168 Three Linkage Sliding Door

    Sistem Jendela Smart FOEN 5-FOEN J168 Pintu Geser Telu Linkage

    Sistem lawang geser FOEN J168 nyedhiyakake solusi lengkap kanggo bangunan kasebut; Telung karet gelang disegel, lan jalur karet tengah menehi play kanthi lengkap kanggo prinsip tirai udan, supaya produk kasebut duwe udara lan banyu sing apik. bisa mbuka pembukaan partisi gedhe, luwih gampang kanggo nyukupi kebutuhan saka macem-macem partisi bangunan; Desain rata penggemar bingkai ruangan uga nggawe bangunan kasebut luwih ringkes lan apik, cocog kanggo proyek tengah lan dhuwur.

  • Aluminium Folding Door

    Pintu Lumbung Aluminium

    Pintu Bi-lipatan FOEN Nyedhiyakake desain kanthi gaya kanthi Rampung kanthi kualitas, lawang Bi-melu becik kanggo wilayah hiburan. Sing dadi populer banget yaiku, yaiku panel ing ndhuwur, ora ana sing ana ing njero ruangan gedhe lan gedhe. Sistem trek outboard nggawe gampang reresik lan sistem geser gaya kurang nyedhiyakake kinerja maksimal.

    Pintu Bifold bisa digunakake magepokan karo windows Bifold lan bisa duwe arah kiwa utawa nengen kanggo cocog karo omah sampeyan.

  • Aluminium Casement Door

    Pintu Casement Aluminium

    Doorwin dipanggonke kanggo nawarake nilai paling apik ing jendela aluminium kayu kualitas. Kita ngupaya produk sing bisa awet, energi lan apik sing bisa diakses kabeh anggaran. Kita usaha nyedhiyakake pengalaman layanan pelanggan sing paling apik karo tim desain lan teknik khusus kanggo proyek khusus lan tim sales sing berbakat sing menehi respon kanthi cepet.

  • Best Industrial Profile Made by Aluminum from China

    Profil Perindustrian Paling apik Digawe dening Aluminium saka China

    FOEN minangka perusahaan komprehensif sing gedhe, khusus kanggo produksi profil aluminium, sistem jendela, tabung baja stainless lan aksesoris tembok tirai. Peringkat ing antarane China Top 5 Pabrikan Profil Aluminium.

  • High Quality Aluminum Industrial Profile for Curtain Wall46

    Profil Industri Aluminium Berkualitas kanggo Tembok Tembok46

    FOEN minangka perusahaan komprehensif sing gedhe, khusus kanggo produksi profil aluminium, sistem jendela, tabung baja stainless lan aksesoris tembok tirai. Peringkat ing antarane China Top 5 Pabrikan Profil Aluminium.

  • 6063 T5 T Slot Track Industrial Aluminum Extrusion Profiles

    6063 T5 T Slot Trek Profil Extrusion Aluminium Industri

    FOEN minangka perusahaan komprehensif sing gedhe, khusus kanggo produksi profil aluminium, sistem jendela, tabung baja stainless lan aksesoris tembok tirai. Peringkat ing antarane China Top 5 Pabrikan Profil Aluminium.