Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Profil Aluminium kanggo Konstruksi

Keterangan Singkat:

Nyuda konduksi panas: koefisien aloi aluminium aloi jembatan panas yaiku 1.8-3.5W / m2-k, sing luwih murah tinimbang profil aloi aluminium biasa 140-170W / m2k; koefisien transfer panas yaiku 3.17-3.59W / m2- k ing struktur kaca berongga, luwih murah tinimbang profil aloi aluminium umum 6,69-6.84W / m2-k, kanthi efektif nyuda aliran sing ditindakake liwat lawang lan panas sing diluncurake liwat lawang lan jendela


Detail Produk

Video

Lelungan bussiness Pabrik / OEM / ODM
Gula & Tenung Al 6063 T4 / T5 / T6 utawa minangka syarat pelanggan
Desain lan Toleransi Minangka nggambar / sanmples, utawa ngrancang maneh kaya sing dikarepake utawa kabutuhan pasar.Toleransi bakal ditampilake ing saben gambar
Ukuran Tube 1.Round (Mac Dia: 180mm)
Tipe Tube (Max: 140mmX140mmX140mm utawa 240mm)
3.Game lebar: 260mm
Mangan / Mati Nggawe cetakan lan peoducing miturut gambar sing dirancang
1. Nggunakake cetakan sing metu, ora biaya tambahan
2. Nganggo gambar lukisan, bukaan jamur, sejatine udakara ngecor 10tons yhe gratis
3.Luwih mbayar bakal bali nalika pesenan teka menyang jumlah tetep
Perawatan lumahing Lapisan bubuk, anodized, gandum kayu,
Polishing, Elektroforese, Disapu, PVDF, Sanding blasting etc.
Aplikasi Tabung / pipa aluminium, minyak wangi aluminium kanggo
Pintu, profil aluminium kanggo windows, foe aluminium
Tembok langsir, profil aluminium break termal, profil aluminium industri, sink panas, pigura surya, Mluminum profil alla kabin dapur, lemari aluminium perfiles, aluminium profil, profil aluminium kanggo perabot, profil aluminium kanggo pemisahan kantor, roda aluminium, jubin aluminium motong, profil aluminium kamar Sun, profil aluminium ruangan ruangan rct.
Lenght ≤7.5meter
Kekayaan Tembok ≥0.7mm
Kemampuan Proses Luwih Pengeboran, Lentur, Kimpalan, Pemotongan tepat, PUnching, fabeicacion saka produk rampung.
Sertifikat ISO9001; ISO1001

Rincian


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan