Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Jendela Casement Aluminium

Keterangan Singkat:

Pelapisan kanthi lapisan utawa jubin kanthi sipat optik sing transparan karo sawetara gelombang energi lan refleksi kanggo wong liya. Lapisan selektif sing biasa katon transparan kanggo katon cahya lan nggambarake radiasi inframerah gelombang gelombang lan gelombang dawa.


Detail Produk

Video

Lelungan bussiness Pabrik / OEM / ODM
Gula & Tenung Al 6063 T4 / T5 / T6 utawa minangka syarat pelanggan
Desain lan Toleransi Minangka nggambar / sanmples, utawa ngrancang maneh kaya sing dikarepake utawa kabutuhan pasar.Toleransi bakal ditampilake ing saben gambar
Ukuran Tube 1.Round (Mac Dia: 180mm)
Tipe Tube (Max: 140mmX140mmX140mm utawa 240mm)
3.Game lebar: 260mm
Mangan / Mati Nggawe cetakan lan peoducing miturut gambar sing dirancang
1. Nggunakake cetakan sing metu, ora biaya tambahan
2. Nganggo gambar lukisan, bukaan jamur, sejatine udakara ngecor 10tons yhe gratis
3.Luwih mbayar bakal bali nalika pesenan teka menyang jumlah tetep
Perawatan lumahing Lapisan bubuk, anodized, gandum kayu,
Polishing, Elektroforese, Disapu, PVDF, Sanding blasting etc.
Aplikasi Tabung / pipa aluminium, minyak wangi aluminium kanggo
Pintu, profil aluminium kanggo windows, foe aluminium
Tembok langsir, profil aluminium break termal, profil aluminium industri, sink panas, pigura surya, Mluminum profil alla kabin dapur, lemari aluminium perfiles, aluminium profil, profil aluminium kanggo perabot, profil aluminium kanggo pemisahan kantor, roda aluminium, jubin aluminium motong, profil aluminium kamar Sun, profil aluminium ruangan ruangan rct.
Lenght ≤7.5meter
Kekayaan Tembok ≥0.7mm
Kemampuan Proses Luwih Pengeboran, Lentur, Kimpalan, Pemotongan tepat, PUnching, fabeicacion saka produk rampung.
Sertifikat ISO9001; ISO1001

Jendela FOEN Smart Window 1-FOEN D65 Window Window

Kustomisasi pribadi: Sistem jendela cerdas FOEN minangka produk khusus sing diprodhuksi kanthi garis cerdas otomatis kanthi otomatis, kalebu luwih saka 2000 hektar, duwe tim Penelitian lan Pengembangan paling gedhe ing China. Sekawan sistem jendela- Kualitas Jerman, Pengalaman Mewah, Kepuasan Sing Terkenal, Sistem Purba Tiongkok duwe tekanan udara sing dhuwur / ketat banyu / insulasi panas / insulasi swara, lan uga pagelaran sing dhuwur.
Teknik Proyek: Sistem jendela FOEN cocog karo konsep "Kualitas unggul, sistem jendela sing unggul".
Kita wis ngembangake solusi sistem jendhela sing apik banget sing bisa adaptasi karo kahanan iklim China, syarat panggunaan, kondisi pangolahan, pasar real estate lan layanan umur. FOEN minangka merek sistem jendhela sing paling disenengi kanggo proyek real estate lan kustomisasi pribadi.
SERI GERMAN GAYA SEIKO
Rincian sampurna Pagelaran apik
ColorSurat warna, ringkes lan sepele supaya bisa ngetrapake ketinggian seni industri.
②High tliti nggawa rasa geometris lan akurat lan estetika.
Onc Nggawe lan desain gaya sing luhur kanggo nyorot keperluan lan efisiensi.
PursuitTelusuri kualitas, manungsa waé kanggo rincian lan pagelaran sing apik banget kanggo macem-macem jinis hiasan gaya kayata gaya modern, gaya kutha gaya ringkes.

Jendela FOEN D65 Awning / Casement

FOEN D65 Awning/Casement Window-1
FOEN D65 Awning/Casement Window-5
Hardware standar
Merek: Jerman Hopo
Werna:  Gelang Gelang / Perak
Fitur:  Nangani Mechanical Aluminium
Werna: Gelang Padhang
Fitur:  Tembaga Mekanik Nangani
Kauntungan Sistem Window : • Foam digunakake kanggo mecah termal
• 2 gelas karo 1 udhara, 3 kaca tingal nganggo 2 udhara kasedhiya
• Desain khusus kanggo nyegah hidrop
• Penghalang banyu nyegah bocor
• Blokne gine segel longkangan
• Rencana gabungan blok gine mbuktekake kenceng saka kaca
Kekandelan: 1.6mm
Kaca: 6mm + 20A + 6mm
Bagean: 65.5mm
Werna ruangan lan warna ruangan bisa beda-beda.

FOEN Smart Window System2-FOEN D125 Awning / Casement Window kanthi layar fly

Kustomisasi pribadi: Sistem jendela cerdas FOEN minangka produk khusus sing diprodhuksi kanthi garis cerdas otomatis kanthi otomatis, kalebu luwih saka 2000 hektar, duwe tim Penelitian lan Pengembangan paling gedhe ing China. Sekawan sistem jendela- Kualitas Jerman, Pengalaman Mewah, Kepuasan Sing Terkenal, Sistem Purba Tiongkok duwe tekanan udara sing dhuwur / ketat banyu / insulasi panas / insulasi swara, lan uga pagelaran sing dhuwur.
Teknik Proyek: Sistem jendela FOEN cocog karo konsep "Kualitas unggul, sistem jendela sing unggul".
Kita wis ngembangake solusi sistem jendhela sing apik banget sing bisa adaptasi karo kahanan iklim China, syarat panggunaan, kondisi pangolahan, pasar real estate lan layanan umur. FOEN minangka merek sistem jendhela sing paling disenengi kanggo proyek real estate lan kustomisasi pribadi.
SERI GERMAN GAYA SEIKO
Rincian sampurna Pagelaran apik
ColorSurat warna, ringkes lan sepele supaya bisa ngetrapake ketinggian seni industri.
②High tliti nggawa rasa geometris lan akurat lan estetika.
Onc Nggawe lan desain gaya sing luhur kanggo nyorot keperluan lan efisiensi.
PursuitTelusuri kualitas, manungsa waé kanggo rincian lan pagelaran sing apik banget kanggo macem-macem jinis hiasan gaya kayata gaya modern, gaya kutha gaya ringkes.

FOEN D125 Window Awning / Casement kanthi layar fly

FOEN D125 Awning/Casement Window with fly screen-61
FOEN D125 Awning/Casement Window with fly screen-5
Hardware standar
Jendela sing dipasang:
Merek: Jerman Hopo
Werna: Gelang Gelang / Perak
Fitur:  Nangani Mechanical Aluminium
Skripsi
Merek: Jerman Hopo
Werna:  Gelang Gelang / Perak
Fitur:   Nangani Mechanical Aluminium
Nganyarke Hardware
Merek: Jerman Hopo 
Werna:  Gelang Padhang
Fitur:  Tembaga Mekanik Nangani
Layar fly
Merek: Jerman Hopo
Werna: Perak 
Fitur:  Kunci kunci driji
Kauntungan Sistem Window : • gaya Jerman kanthi desain sing gampang
• Foam digunakake kanggo mecah termal
• 2 gelas karo 1 udhara, 3 kaca tingal nganggo 2 udhara kasedhiya
• Desain khusus kanggo nyegah hidrop
• Penghalang banyu nyegah bocor
• Blokne gine segel longkangan
• Rencana gabungan blok gine mbuktekake kenceng saka kaca 
Kekandelan: 1.6mm
Kaca: 6mm + 20A + 6mm
Bagean:  125mm  
Kanthi layar fly
Rong warna sing didhukung

Rincian

1Aluminium Casement Window (3)
1Aluminium Casement Window (4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan