Jendela Aluminium Sliding

Katrangan singkat:

Jendela tingkap aluminium nambah kemampuan cuaca aluminium kanthi proses penyemprotan elektrostatik, Proses penyemprotan bubuk elektrostatik ing permukaan aluminium, Perlindhungan lingkungan, kesehatan, sentuhan nyaman, Nambah ketahanan karat aluminium, tahan Frost lan tahan asam, tahan cuaca anti luntur.


Detail Produk

Video

Jeneng produk: Jendela Aluminium Kab
Aluminium Alloy: Thermal-break utawa non-thermal-break
Perawatan lumahing: Kustomisasi (Dilapisi bubuk / Anodized / Elektroforesis / Fluorokarbon, lsp.)
werna: Kustomisasi (Maneka warna pilihan saka ikatan warna utawa warna RAL)
Ketebalan: 1.4mm kanggo windows

2.0mm kanggo lawang

Hardware: Merek Top Cina (Kin Long), Greman (Roto), Siegenia, Italia (Guise,ALU-K), lsp.
Sealant: EPDM, Silicone Sealant
bagean liyane: Kelambu / Layar stainless steel / Tirai jero / Grid, lsp.

FOEN Smart Window System3-FOEN D135 Jendhela geser telung trek

Kustomisasi Pribadi: Sistem jendhela pinter FOEN minangka produk khusus sing diprodhuksi kanthi garis cerdas otomatis kanthi otomatis, kanthi luwih saka 2000 hektar, duwe tim Riset lan Pengembangan paling gedhe ing China.Papat sistem jendhela-Kualitas Jerman, Pengalaman Mewah, Kepuasan Tertinggi, Sistem Kuno Cina duwe sesak udara / kenceng banyu / insulasi panas / insulasi swara, lan kinerja dhuwur liyane.
Teknik Proyek: Sistem jendela cerdas FOEN netepi konsep "Kualitas sing paling apik, sistem jendela sing apik banget".
Kita wis ngembangake solusi sistem jendhela sing apik banget sing bisa adaptasi karo kondisi iklim Cina, syarat panggunaan, kondisi pangolahan, pasar real estate lan layanan seumur hidup.FOEN minangka merek sistem jendhela sing disenengi kanggo proyek real estate lan kustomisasi pribadi.
SERIES SEIKO STYLE Jerman
Rincian sing sampurna Pertunjukan sing luar biasa
①Warna solemn, garis ringkes lan breezy kanggo nggayuh dhuwur seni desain industri.
②Dhuwur presisi ndadekke raos sange saka wangun geometris lan faktorial lan estetika.
③Gaya desain sing ringkes lan luhur kanggo nyorot sarana lan efisiensi.
④Nguber kualitas, perhatian marang rincian lan pagelaran sing luar biasa cocok kanggo macem-macem gaya dekorasi kayata gaya modern, gaya kutha sing ringkes.

FOEN D135 Jendhela geser telung trek
FOEN D135 Jendhela geser telung trek-2
Hardware standar
Merk: FOEN
warna: salaka
Fitur: Barlock Aluminium Kab
Merek Handle: Jerman Hopo
warna: salaka
Fitur: Handle Mekanik Tembaga
Keuntungan Sistem Window: •Gaya Jerman kanthi desain sing prasaja
• Pulley gerakane lancar
• Desain bolongan saluran
• Kurang tabrakan menyang kunci
•Stainless track karo longkangan cilik
•Butter Strip nyuda gangguan
Ketebalan: 1,6 mm
kaca: 6mm + 12A + 6mm
bagean: 135 mm
Layar mabur
Warna njero ruangan lan warna ruangan bisa beda.

 

Rincian


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan