Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Jendela Geser Aluminium

Keterangan Singkat:

Jendela semen aluminium nambah kemampuan cuaca aluminium kanthi proses nyemprot elektrostatik, proses nyemprot bubuk elektrostatik ing permukaan aluminium, Perlindungan lingkungan, kesehatan, sentuhan sing kepenak, Ningkatake resistensi korosi aluminium, tahan Fros lan resistensi asam, resistensi cuaca anti.


Detail Produk

Video

Jeneng Produk: Jendela Aluminium
Aloi Aluminium: Termal-break utawa non-termal-break
Perawatan lumahing: Disesuaikan (ditutupi wubuk / Anodisasi / Elektroforesis / Fluorocarbon, lsp)
Werna: Disesuaikan (Wide pilihan kanggo pilihan saka ikatan warna utawa warna RAL)
Kekandelan: 1.4mm kanggo windows

2.0mm kanggo lawang

Hardware: Merek Top Cina (Kin Long), Greman (Roto), Siegenia, Italia (Guise, ALU-K), lsp.
Sealant: EPDM, Silikon sealant
Bagean liya: Jaringan lemut / Layar baja tahan karat / Wuta ing njero / Grid, lsp.

FOEN Smart Window System3-FOEN D135 Jendhela geser telung trek

Kustomisasi pribadi: Sistem jendela cerdas FOEN minangka produk khusus sing diprodhuksi kanthi garis cerdas otomatis kanthi otomatis, kalebu luwih saka 2000 hektar, duwe tim Penelitian lan Pengembangan paling gedhe ing China. Sekawan sistem jendela- Kualitas Jerman, Pengalaman Mewah, Kepuasan Sing Terkenal, Sistem Purba Tiongkok duwe tekanan udara sing dhuwur / ketat banyu / insulasi panas / insulasi swara, lan uga pagelaran sing dhuwur.
Teknik Proyek: Sistem jendela FOEN cocog karo konsep "Kualitas unggul, sistem jendela sing unggul".
Kita wis ngembangake solusi sistem jendhela sing apik banget sing bisa adaptasi karo kahanan iklim China, syarat panggunaan, kondisi pangolahan, pasar real estate lan layanan umur. FOEN minangka merek sistem jendhela sing paling disenengi kanggo proyek real estate lan kustomisasi pribadi.
SERI GERMAN GAYA SEIKO
Rincian sampurna Pagelaran apik
ColorSurat warna, ringkes lan sepele supaya bisa ngetrapake ketinggian seni industri.
②High tliti nggawa rasa geometris lan akurat lan estetika.
Onc Nggawe lan desain gaya sing luhur kanggo nyorot keperluan lan efisiensi.
PursuitTelusuri kualitas, manungsa waé kanggo rincian lan pagelaran sing apik banget kanggo macem-macem jinis hiasan gaya kayata gaya modern, gaya kutha gaya ringkes.

FOEN D135 Three-tracks sliding window
FOEN D135 Three-tracks sliding window-2
Hardware standar
Merek: TULAGA
Werna:  Perak
Fitur:  Barlock Aluminium
Ngalahake merek:  Jerman Hopo
Werna:  Perak
Fitur:  Tembaga Mekanik Nangani
Kauntungan Sistem Window : • gaya Jerman kanthi desain sing gampang
• Pulley obah lancar
• Saluran bolongan
• Kurang tabrakan menyang kunci
• track stainless karo jurang cilik
• Strip kupu luwih murah
Kekandelan: 1.6mm
Kaca: 6mm + 12A + 6mm
Bagean:  135mm  
Layar fly
Werna ruangan lan warna ruangan bisa beda-beda.

 

Rincian


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan