Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Anodisasi profil aluminium T-slotted

Keterangan Singkat:

Kita duwe tim R&D profesional kanggo ngrancang bagean khusus kanggo kabutuhan ekstrusi, lan kita duwe akeh acuan siap sing bisa ngirit biaya lan wektu. We offer layanan ODM / OEM, CAD Drawing and design base base ing sampel sampeyan. 10-15 Dina kanggo produksi cetakan lan uji coba sampel, kanthi biaya cetakan ulang. Tes cetak lan verifikasi sampel sadurunge produksi massal.


Detail Produk

Video

Spesifikasi

(1) Produk: Ekstrusi Aluminium;
(2) Bahan: Alloy 6063/6061/6005/6060, T5 / T6;
(3) Rampung: anodizing, nutupi bubuk, kayu, elektroforesis utawa warna apa wae;
(4) Ukuran: disesuaikan, padha karo gambar utawa conto;
(5) Standard: berkualitas tinggi;
(6) Karakteristik: kuwat, apik, tahan lama, tahan karat.

Anodized Aluminum profiles T-slotted.1
barang Anodisasi 60 seri 6101 6003 6061 6063 602T-Slotted Profil Aluminium Aluminium
Materi Alloy 6063/6061/6060/6005/6082 utawa miturut pilihan pelanggan
Ukuran Seri 20,30,40,45,50,60,80
Length 1-6 meter / PC utawa Selaras
Perawatan lumahing Rampung, Anodizing, Pelapisan Powder, Elektroforesis, Gandum Kayu, Polishing, Brush, lsp
Werna Perak, Sampanye, Perunggu, Emas, Ireng, lapisan wedhi, Asam Anodisasi lan alkali utawa Selaras
Kaluwihan Anodisasi 60 seri 6101 6003 6061 6063 602T-Slotted Profil Aluminium Aluminium
1. Kauntungan biaya Anodized
• Ora ana mesin mekanik sing dibutuhake
• Kesalahan ing konstruksi utawa patemon bisa dibenerake kanthi gampang
2. Prasaja
• Mung order lan ngumpul nggunakake profil aluminium t slot standar lan aksesoris kanggo struktur apa wae.
3. Kompatibilitas
• Profil aluminium slot T bisa digabungake karo produk ing kisaran liyane
4. Katon
• Sambungan ora katon saka njaba lan mulane dudu faktor sing ngganggu nalika nggunakake aksesoris
5. Resistensi
• Bagean bagean profil profil aluminium T ora diremehake dening bolongan bor utawa slot gilingan
• Profil aluminium slot T dijamin aman karo twisting teknologi sing nyambungake

Rincian


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan