Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Bunder Suria

Keterangan Singkat:

Sistem konstruksi aluminium FOEN, nawarake Aluminium Solar Frame sing bermutu tinggi, sampeyan bisa nggawe adat ing kene kanthi rega persaingan. Jaminan jaminan!


Detail Produk

Video

Jeneng Produk Bunder Suria
Bahan mentah Aloi aluminium kayata 6000 seri, 7000 seri etc.
Perawatan lumahing gilingan, anodized, elektroforesis, lapisan wêdakakêna, polish, bledosan wedhi, lan lukisan fluorocarbon.
Desain apik saben nggambar, ngrancang maneh kaya sing dibutuhake utawa kabutuhan pasar.
Kualitas Credible ISO9001, Laporan Pambiji sing diwenehake dening sertifikasi Biro Veritas
Gunakake lawang lan windows, pawon, pigura peralatan, industri, tembok langsir, solar, dekorasi, alat transportasi, lan konstruksi liyane utawa area bangunan.
Rega sarujuk Rega FZ FUZHOU: USD $ 2300-3000 / Ton
Detail pangiriman 15-20 dina sawise nampa pembayaran

Iki minangka sistem pigura PV kita, yaiku sistem pigura aluminium kanggo nglindhungi panel sel surya. Permukaan ndhuwur rampung ora mung njamin intensitas sistem kerangka, nanging uga nguatake fungsi lan antarmuka pengaruh visual.Unique ndadekake instalasi gampang lan trep. jumlah spesifikasi pigura bisa nggabungake integrasi beda dening pelanggan.
Biasane, kita nggunakake 6063 utawa 6060, T5 utawa T6 kanggo pigura. Apa jinis perawatan permukaan sing bisa ditindakake? Anodized, coating coating, electrophoresis lan Sandblasting.we hole drainase and construction kaku supaya nyegah pigura ora cacat lan rusak.

1
Solar Frame-2

Dhaptar Komponen
• pigura dawa
• Bingkai Short
• Pojok

Fitur
Perawatan lumahing
Machining Cepak:
Fitur

Bahan: Alloy Aluminium 6063/6060 T5 / T6
Kanggo ndandani lan segel panel sel solar
Nyepetake urip kerja panel
Bolongan saluran banyu sing dirancang khusus lan konstruksi sing kaku
Gampang transportasi lan Instalasi.
Jaminan Kualitas: 10 wulan
Akeh dimensi lan spesifikasi
1650x992mm / 1635x990mm
1580x808mm / 1250x545mm
824x545mm / 620x286mm
Utawa dimensi dimensi

Perawatan lumahing

1.Anodized, kekandelan: 10-15um
2.Powder Coating, kekandelan: 80um
3.Electrophoresis, kekandelan: 25um
4.Panggedho
5.Color: Silver, Ireng, Sampanye, Coklat utawa minangka panjaluk

Machining Cepak:

45 Gelar utawa 90 pemotong gelar
Toleransi Dawane: Ing ngisor +/- 0.5mm
Toleransi Degree: Ing ngisor +/- 0.3Degree
Titik lan Drill kanggo nemplekake bolongan lan bolongan got
De-burr, Chamfer
Déwan lan Kain
Milling, Stretch mlengkung, Welding

Katrangan babagan jinis Frame Aluminium iki

Description of this kinds of Aluminum Frame-3
Materi Aluminium 6005, 6060, 6061, 6063, 6082, 7003.
Temp T4 T5 T6
Pangobatan lumahing Mill Finish, Anodized, Eletropharesis, Coop Powder, Rampung Kayu, dll
Werna Perak, Ireng, Abang, Biru, lsp
Length Length Custom
Wangun Babak, Square, T-slot, utawa kaya gambar lan conto
Pabrik nglereni, ngebur, tusuk, mbengkongake, lsp
Kekandelan tembok ≥0.5mm
Pangolahan produksi Desain-nggawe cetakan cetakan kanggo aluminium ingot-extrusion-perawatan kanggo tahan hard-aluminium rampung mesin-permukaan perawatan-QC-packing-Products
Wektu pangiriman 15-20 dina sawise pesenan
Syarat pambayaran 30% T / T luwih dhisik, imbangan kasebut dibayar sadurunge kirim
Paket kertas plastik utama nylekit saben profil potongan, njaba tetep nganggo kayu lapis, utawa miturut syarat sampeyan
Waranti ndhuwur10 taun

 

Komposisi kimia
Aluan Si Fe Cu Mn Mg King cr Zn   Ti Resik
6063 0,2-0.6 0,35 0,1 0,1 0.45-0.9 0,1 0,1 0,1 0,15
6061 0,4-0.8 0,7 0.15-0.4 0,15 0,8-1.2 0.04-0.35 0,25 0,15 0,15
6005 0.6-0.9 0,35 0,1 0,1 0,4-0.6 0,1 0,1 0,1 0,15
Properties Mekanik
Aluan Suhu Kekuwatan tegangan Ngasilake kekuwatan Elongasi
6061 T6 ≥ 265Mpa ≥ 245Mpa ≥ 8%
6063 T5 ≥ 160Mpa ≥ 110Mpa ≥ 8%
T6 ≥ 205Mpa ≥ 180Mpa ≥ 8%
Anodis
  Kekebalan anodizing Kualitas skala jeroan lapisan oksida
Kekandelan rata-rata Kekandelan lokal P. Crat-erosi bobote bobot kurang cara
AA10 ≥10um ≥8um ≤30 mg / d m2
AA15 ≥15um ≥12um
Pelapisan bubuk & kayu-grained
Kekandelan lapisan Pelapian kaku kaku Kekuwatan lapisan lapisan
40-120um Indeks atose> 80 0 bahan

 

Kemampuan Penyetor

3000 Kilogram / Kilograms saben profil Extrusion Aluminium Wulan

Kemasan & Pengiriman

Film EPE kapisah lan nyusut bungkusan film, utawa miturut syarat sampeyan.
Port
FUZHOU, CHINA

Wektu timbal 
Quantity (Kilograms) 1 - 500 > 500
Est. Wektu (dina) 15 Rundingan

 

Rincian


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan