Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Pintu Casement Aluminium

Keterangan Singkat:

Doorwin dipanggonke kanggo nawarake nilai paling apik ing jendela aluminium kayu kualitas. Kita ngupaya produk sing bisa awet, energi lan apik sing bisa diakses kabeh anggaran. Kita usaha nyedhiyakake pengalaman layanan pelanggan sing paling apik karo tim desain lan teknik khusus kanggo proyek khusus lan tim sales sing berbakat sing menehi respon kanthi cepet.


Detail Produk

Video

Profil 6063-T5 profil aluminium termal kualitas dhuwur
6063-T5 profil aluminium istirahat non-termal kualitas dhuwur
Profil PVC / UPVC
Gelas gondho tempering pindho: 5 + 12A + 5mm; 6 + 12A + 6mm; ...
gondho tunggal: 6mm; 8mm; 10mm; 12mm; ...
Pelumasan laminasi: 8.76; 10.76; ...
Hadware Merek Jerman
Merek Australia
Merek China
Mesh Jaringan keamanan baja tahan karat
Bolong keamanan aluminium
Fiberglass flyscreen
Skrin layar sing bisa dibukak maneh
Lumahing
Dhuwur
Pelapisan bubuk
Anodhas
Elektroforesis
Gandum Kayu

Sistem pintu sistem aluminui FOEN J90 nyedhiyakake solusi sing lengkap kanggo bangunan; Telung karet gelang disegel, lan jalur karet tengah menehi play lengkap fungsi prinsip tirai udan, supaya produk kasebut duwe udara lan banyu sing apik. prewangan bisa diwujudake pambukaan partisi gedhe, luwih gampang kanggo nyukupi kabutuhan partisi bangunan; Desain rata saka penggemar bingkai ruangan uga nggawe bangunan kasebut luwih sederhana lan apik, cocog kanggo proyek tengah lan dhuwur.
Parameter teknis
1. Bahan:
Jembar pigura njaba tas siji: 90mm
Lebar kipas: 45mm
2. Kaca: Kekandelan piring gelas maksimal 25mm
3. slot Hardware: slot khusus
4. Mbukak formulir:
Flat mbukak lawang
Karakteristik saka 5.
1. Awak kunci sedhot magnetik dilengkapi jalur karet sepi mobil EPDM, sing ndadekake kunci luwih lancar lan sepi lan tahan cuaca sing luwih apik.
2. Tembok tebal bisa kanthi efektif nyegah karusakan ing lawang lan Windows ing saben dinane.
3. Dinding engsel diadopsi, lan> otomatis posisi 90 ° <90 otomatis otomatis ditutup kanggo ngganti sedhot lantai sing rawan.
1. Sistem panyegelan sing berkualitas dhuwur ndadekake kinerja pengedap jendela nganti ekstrem.
2. Teknologi setelan suntikan gam bisa kanthi efektif nambah kekuatan Angle saka setelan Angle lan nyuda kemungkinan banyu laut.
3. Bingkai kabeh nggunakake desain struktur got sing luwih murah lan dilengkapi poncho anti banyu kanggo ningkatake kinerja anti banyu ing jendhela kanthi efektif.
4. Rongga saka lapisan jampel panas lan gelas dilengkapi jalur penebat busa kanggo nggedhekake area insulasi panas kanggo nyegah konduksi panas, radiasi panas lan konveksi panas. pinggiran kaca.
5. Desain layar jendhela dilengkapi karo anti nyamuk 304 kanthi anti nyamuk kanthi kualitas tinggi.
Iki panuku paling dhuwur kanthi nggunakake, Nanging, sawise dirakit, sampeyan bakal nemokake luwih akeh.

37-38

Sistem lawang sistem aluminui FOEN J115 nyedhiyakake solusi lengkap kanggo bangunan kasebut; Telung karet gelang disegel, lan jalur karet tengah menehi play lengkap fungsi prinsip tirai udan, supaya produk kasebut duwe udara lan banyu sing apik. prewangan bisa diwujudake pambukaan partisi gedhe, luwih gampang kanggo nyukupi kabutuhan partisi bangunan; Desain rata saka penggemar bingkai ruangan uga nggawe bangunan kasebut luwih sederhana lan apik, cocog kanggo proyek tengah lan dhuwur.
Parameter teknis
1. Bahan:
Jembaré pigura: 115mm
Lebar kipas: 65.1mm
Bar insulasi: 14.8mm
2. Gelas: Ukuran piring kaca maksimal yaiku 39mm
3. slot Hardware: slot C Eropa standar
4. Mbukak formulir:
Eksternal exterior glazed
5. Kinerja:
Kekuwatan banyu: Kelas 6, GB / T7106-2008
Kekuwatan udara: Kelas 8, GB / T7106-2008
Rintangan tekanan angin: 4.6kPa, GB / T7106-2008 kelas 8
Penebat swara: Rw (C; 35 (Ctr) = 2; - 5) dB, level 3 GB / T7106-2008
Penebat: K = 2,7 (5 + 12Ar + 5low-E), GB / T8484-2008 Tingkat 5
Karakteristik saka 6.
1. Sistem panyegelan sing berkualitas dhuwur ndadekake kinerja pengedap jendela nganti ekstrem.
2. Teknologi setelan suntikan gam bisa kanthi efektif nambah kekuatan Angle saka setelan Angle lan nyuda kemungkinan banyu laut.
3. Desain layar jendhela dilengkapi dilengkapi anti tahan nyamuk 304 berkualiti tinggi anti-nyamuk.
4. Chip pinter ndhukung layar tutul, swara, lan remot kontrol, dadi gampang dioperasi.
5. modul kontrol WIFI sing dibangun bisa ngerteni alat kontrol jarak jauh mobile APP sawise jaringan.
6. Dilengkapi sensor udan, fungsi nutup jendela otomatis bisa diwujudake nalika udan.
7. Proses ngalih listrik nganggo tangan anti-jiwit, luwih aman lan dipercaya.
8. Dilengkapi sumber daya serep kanggo mesthekake saklar normal yen gagal tenaga.
Jendhela intelektual kanthi lengkap, produk representatif sistem jendela aluminium cerdas kita.

J115

Rincian


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan