Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Pintu Lumbung Aluminium

Keterangan Singkat:

Pintu Bi-lipatan FOEN Nyedhiyakake desain kanthi gaya kanthi Rampung kanthi kualitas, lawang Bi-melu becik kanggo wilayah hiburan. Sing dadi populer banget yaiku, yaiku panel ing ndhuwur, ora ana sing ana ing njero ruangan gedhe lan gedhe. Sistem trek outboard nggawe gampang reresik lan sistem geser gaya kurang nyedhiyakake kinerja maksimal.

Pintu Bifold bisa digunakake magepokan karo windows Bifold lan bisa duwe arah kiwa utawa nengen kanggo cocog karo omah sampeyan.


Detail Produk

Video

(1) Profil Aluminium termal Istimewa Terakhir Mutu-Penutup Powder
(2) Werna TBC Warna Internasional & Eksternal
(3) Plaza Giwang Terpercaya Lengkap, 6mm + 12Ar + 6mm, Coating Low-E Lanjut, Gas Argon Diisi, Speser Lingkungan Anget-TGI-Komposit.
(4) Hardware lan Aksesoris Terkenal Kualitas Terkenal Italia.
(5) Skrin Fly sing bisa dibalik

 

Sistem lawang betinuium FOEN D93 nyedhiyakake solusi lengkap kanggo bangunan kasebut; Telung karet gelang disegel, lan jalur karet tengah menehi play lengkap fungsi prinsip tirai udan, saengga produk kasebut nduwe kinerja udara sing apik lan banyu sing apik. prewangan bisa diwujudake pambukaan partisi gedhe, luwih gampang kanggo nyukupi kabutuhan partisi bangunan; Desain rata saka penggemar bingkai ruangan uga nggawe bangunan kasebut luwih sederhana lan apik, cocog kanggo proyek tengah lan dhuwur.

D93-1
D93-2
Parameter teknis  
1. Materi  
Jembaré pigura:  93mm
Lebar penggemar:  78mm
Lebar geser munggah:  93mm
Lebar jalur jalur:  93mm
2. Gelas:  Kekandelan piring kaca maksimal yaiku 39mm
3. slot Hardware:  slot khusus
4. Mbukak formulir: Pintonan lempeng
5. Kinerja
Banyu ketat:  Kelas 6, GB / T7106-2008
Air ketat: Kelas 7, GB / T7106-2008
Rintangan tekanan angin:  4.6kPa, GB / T7106-2008 kelas 8
Penebat swara:  Rw (C; 35 (Ctr) = 2; - 5) dB, level 3 GB / T7106-2008
Jampel:  K = 2.7 (5 + 12Ar + 5low-E), GB / T8484-2008 Tingkat 5

 

Fitur:
1. Sistem panyegelan sing berkualitas dhuwur ndadekake kinerja pengedap jendela nganti ekstrem.
2. Teknologi setelan suntikan gam bisa kanthi efektif nambah kekuatan Angle saka setelan Angle lan nyuda kemungkinan banyu laut.
3. Bingkai kabeh nggunakake desain struktur got sing luwih murah lan dilengkapi poncho anti banyu kanggo ningkatake kinerja anti banyu ing jendhela kanthi efektif.
4. Rongga saka lapisan jampel panas lan gelas dilengkapi jalur penebat busa kanggo nggedhekake area insulasi panas kanggo nyegah konduksi panas, radiasi panas lan konveksi panas. pinggiran kaca.
5. Desain layar jendhela dilengkapi karo anti nyamuk 304 kanthi anti nyamuk kanthi kualitas tinggi.
6.Ing sing tuku kanthi tingkat paling dhuwur nggunakake, Nanging, sawise dirakit, sampeyan entuk akeh sing pantes.

Ndhaptar ing antarane 5 Pabrik profil aluminium ing China, FOEN nyakup wilayah 1,340,000 (Setawan yuta telung atus patang puluh ewu) meter persegi kanthi luwih saka 3500 karyawan, dhasar produksi 3 omah, Fujian FOEN Aluminium Town Town, Nglumpukake area 6 atus pitung puluh ewu meter persegi. Henan FOEN Aluminium Industri kutha, nutupi udakara patang atus ewu metes kothak. Fujian FOEN Dasar produksi baja tahan karat, Nglumpukake area satus telung puluh lima meter persegi, A pusat ing kutha fuzhou, Nglumpukake area satus telung puluh lima meter persegi, uga 2 lembaga, Institut Jaringan FOEN lan Institut Bisnis FOEN. , Adhedhasar pusat desain lan Pembangunan profesional, jendela lan lawang FOEN bisa cocog kanggo macem-macem iklim, pilihan panggunaan lan panjaluk estetik. Pagelaran sing dhuwur: Rintangan angin kelas 8 Rintisan udhara ing kelas 7 Bahan kenceng banyu 4 Penebat panas K nilai 2.0 nganti 0.8 Penebat swara Super Anti nyamuk Nyegah Anti-Mudhun Gampang uwal.
Garis Produksi
Gegayutan karo garis produksi, Kita ngenalake luwih saka 50 set peralatan CNC, kapasitas produksi ngecor taunan luwih saka limalas ewu potongan sing nggawe desain anyar luwih fleksibel lan luwih cepet.
Kanggo awal CASTING, Kita mesthi nggunakake ingot aluminium murni A00 sing kesucian ora kurang saka 99.
Lan kita duwe inspektur profesional kanggo mriksa saben proses. pungkasanipun ketua insinyur menehi laporan inspeksi kaya bentuk kasebut, nganalisa komposisi kimia (Profil digawe saka A00 aluminium murni yaiku kesucian ora kurang saka 99, Akzo Nobel Power produsen cat paling gedhe ing jagad digunakake ing bubuk Perawatan lapisan; Produsen cat Nippon Cat sing misuwur ing saindenging jagad digunakake ing perawatan elektroforesis Lan kinerja mekanika pangujian, mung produk sing mumpuni bakal dikirim.

Rincian


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan