Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Profil Aluminium Window Powder

Keterangan Singkat:

Kita duwe tim R&D profesional kanggo ngrancang bagean khusus kanggo kabutuhan ekstrusi, lan kita duwe akeh acuan siap sing bisa ngirit biaya lan wektu. We offer layanan ODM / OEM, CAD Drawing and design base base ing sampel sampeyan. 10-15 Dina kanggo produksi cetakan lan uji coba sampel, kanthi biaya cetakan ulang. Tes cetak lan verifikasi sampel sadurunge produksi massal.


Detail Produk

Video

Kita wis maju baris produksi kanthi otomatis, garis lapisan bubuk lan garis produksi anodisasi. Yen sampeyan, sampeyan bisa nemokake perawatan permukaan sing pas. Sampeyan uga, Proses produksi selaras karo standar ISO9001 lan entuk Qualicoat wis.Surface Perawatan ngasilake saka domestik supplier ndhuwur.
  Propil aluminium jendela lan Pintu bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi babagan omah, komersial lan industri. Iki kalebu lawang lan jendhela bingkisan, geser lawang s lawang, lan stiffener windows. Profil aluminium jendhela lan lawang digawe saka bahan sing ora mbungkus utawa karat, mula bisa digunakake ing setelan ruangan uga ing njero ruangan.

1 、 Panggunan: digunakake ing wilayah konstruksi lan industri.
2 、 Diameter: Disesuaikan miturut gambar sampeyan. Length: <= 13m
3 treatment Pangobatan lumahing: Anodisasi, ditutupi bubuk, lapisan fluorocarbon, elektroforesis lsp.
4 、 Sijil: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CE

Aluminium profile to make doors and windows-6
Aluminium profile to make doors and windows-7
Aluminium profile to make doors and windows-8
Aluminium profile to make doors and windows-9
Jenis Bisnis Produsen
Bahan Bahan 6000 seri aluminium
Standar GB 5237-2008, ASTM B221, EN 755-9, EN12020
Perawatan lumahing Rampung Mill, Coating Powder, Anodizing, Coin kayu, Eletrophoresis, PVDF, Sanding blasting, etc
Kemampuan proses luwih lanjut Pengeboran, Penunduran, welding, pemotongan sing tepat, tusuk, kain saka produk rampung, dll
Spesifikasi Alloy: 6063,6060,6005,6061,6082,6101,6106, lsp
Negara: T3-T8 / Ketebalan tembok:> 0.8mm
Desain lan toleransi Minangka gambar utawa conto.Toleransi bakal ditampilake ing saben gambar
Mangan / Mati Nggawe cetakan lan ngasilake saben gambar sing dirancang
1. Nggunakake cetakan sing ana, ora biaya tambahan
2. Nggunakake gambar klien, nglereni cetakan anyar, Ragad jamur bakal dibayar nalika jumlah nganti sawetara ton
Aplikasi ALL CUSTOMmitted.Windows lan lawang, tembok langsir, pager, bentuk standar (tabung, pipa, saluran,
saluran, sudut, bar, T, C, U, dll), insustrial (sink panas, pigura solar, rel konduktor, mobil, ponsel, lan liya-liyane.)
lemari pawon, lemari klambi, rel, perabot, kantor, pemisahan, rana roller, ruangan srengenge, lsp
Sertifikat CE, ISO9001, OHSAS18001.ISO 14001.
Kontrol Kualitas 1.Inspeksi ing situs, 2.Inspeksi sadurunge ngirim mesin 3.Testing
Urutan Ordo normal 1.Ngawe gambar, warna lan rega;
2.Apa mbayar biaya cetakan lan kita wiwit nggawe cetakan;
3. Kita ngirim conto kanggo konfirmasi sampeyan;
4. Nggawe simpenan 30% simpenan, kita miwiti produksi;
Term Pembayaran T / T, L / C ing pandeleng
Jinis kontainer 20'GP, 40'GP, 40'HQ, 45'HQ
Kuantitas pesanan paling sithik 1x20'GP FOB kanggo FCL utawa 5 TONS EXW kanggo LCL
Asal Kutha Fuqing, provinsi Fujian, China

 

Aluminium profile to make doors and windows-2
Aluminium profile to make doors and windows-1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan