Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

KEDANGAN KAMI

KANGGO KAMI

1.32 taun produksi produksi

2. Luwih saka 3000 staf

3. Dasar produksi profesional kanggo produsen sarung lan profil

1. Impor impit produksi produksi sing maju saka luar negeri.

2. Tim R&D Kuwat

3. Luwih saka 100 paten nasional.

1. Pangiriman langsung pabrik

2. Rega terjangkau kompetitif

3. Seneng reputasi apik ing pasar jaban rangkah

1. Entuk pakurmatan "pengecualian kualitas" nasional

2. kualitas minangka sing pertama kita fokus kabeh produk minangka standar internasional