Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

(Fokus ing FOEN) Keamanan lawang lan Windows ing ngisor angin topan 18 nyekseni keamanan sistem keamanan tinggi FOEN lawang lan windows

Yutu - badai paling kuat, nggeblas AS Kepulauan Mariana sisih lor, nyebabake sawetara korban lan ngrusak omah, ngrusak omah, ngrusak kutub listrik lan ninggalake kutha-kutha.

Coral-1

Ing ara-ara samun sing disebabake dening badai kategori 18, isih ana villa bukit gunung sing nyebabake kerusakan sing luar biasa malah kanggo warga lokal. Nanging sawise Sapuan kategori 18, isih ora bisa ditrapake, ndadekake bangunan bisa urip ing kategori 18 super typhoon. Lawang lan Windows duwe peran penting.

Umume lawang lan jendhela ora kena prempuhan gedhe banget. Nanging, lawang lan jendela keamanan FOEN bisa ndhukung ing serangan saka 18 typhoons. Ora ngrusak, ora krupuk.

Villa kabeh diubengi dening lingkungan "hawa udara sing sithik" lan "tekanan banyu sing dhuwur". Sanajan ana badai ing njaba jendela, ora ana kesenjangan ing antarane Windows lan lawang.

Coral-2

Tes saka typhoon kelas 18 wis nyekseni kualitas kualitas aman Windows FOEN sing aman lan lawang.

Coral-4

Pintu aluminium lan sistem windows windows. Kinerja minangka data ati. Nduwe daya hawa sing dhuwur, kenceng banyu sing dhuwur, intensitas sing dhuwur lan penebat panas sing apik, bukti musim dingin lan kinerja insulasi swara. Gunggunge impermeabilitas udhara tekan 6 sing bisa mungkasi bocor hawa lan mlebu bledug. Tetep njero ruangan. Penebat panas minangka indeks penting liyane, K faktor yaiku 0,8, konsumsi energi sing sithik, njaga tempuran omah sampeyan kanthi ringan nalika musim panas lan luwih adhem nalika musim panas. Kapasitas ketahanan tekanan angin uga dadi sorotan kasebut, produk ora bakal ngalami ubah bentuk utawa mandheg kanthi dhuwur 100meter. Anti banyu sing standar, bocor banyu ora bakal kedadeyan ing typhoon kelas 12. Pungkasan jampel swara, Ngurangi 35 db.

Nganti saiki, kita wis nyinaoni lan ngembangake 4 seri utama: Seri Eiko Jerman, seri omah mewah, seri prefektur lan seri klasik Cina.

FOEN minangka Perusahaan Kaping pisanan sing Ngadegake Institut Jendela & Sistem Institut Aluminium ing China. Kadhangkala, para pelanggan bakal ora nggatekake bagean iki. Nalika iki minangka bagean sing paling penting sing kudu dirawat ing jendela lan tim sistem lengkap. Pertama tegese dawa pengalaman. Pramila kita bangga karo wong-wong mau. Mangkono, kita duwe Tim Panliten Window & Window System Paling gedhe ing China. Wektu mabur, ing taun 2017, pabrik produksi aluminium nomer loro Henan FOEN aluminium Pabrik ana umume, meh sekaligus, Foen wis dadi supplier aluminium 5 Top ing China lan menang pabrik 500 sing paling terkenal ing China. Nganti saiki, kita isih tetep maju. Prestasi sing dipikolehi uga dadi tanggung jawab sing dakbaleni. Kita mesthi bakal fokus kanggo nyedhiyakake layanan paling profesional kanggo pelanggan.


Wektu kirim: Jul-29-2020