Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Jinis Profil Aluminium Anodis Werna Warna

Keterangan Singkat:

FOEN minangka perusahaan komprehensif sing gedhe, khusus kanggo produksi profil aluminium, sistem jendela, tabung baja stainless lan aksesoris tembok tirai. Peringkat ing antarane China Top 5 Pabrikan Profil Aluminium.


Detail Produk

Video

4

Sampeyan bisa nggawe profil aluminium khusus ing rega pabrik! Klompok FOEN nyakup area 1,332,000 meter persegi, omah 4 produksi produksi, output taunan kanggo profil aluminium bisa nganti 300.000 ton, tabung stainless steel bisa nganti 50.000 ton.

Sampeyan bisa nggawe akeh produk profil aluminium tanpa kuwatir babagan wektu pangiriman, aja kuwatir babagan kualitas produk profil profil aluminium kita.

3

Rincian

Jeneng Produk Propil aluminium
Bahan mentah Aloi aluminium kayata 6000 seri, 7000 seri etc.
Perawatan lumahing gilingan, anodized, elektroforesis, lapisan wêdakakêna, polish, bledosan wedhi, lan lukisan fluorocarbon.
Desain apik saben nggambar, ngrancang maneh kaya sing dibutuhake utawa kabutuhan pasar.
Kualitas Credible ISO9001, Laporan Pambiji sing diwenehake dening sertifikasi Biro Veritas
Gunakake lawang lan windows, pawon, pigura peralatan, industri, tembok langsir, solar, dekorasi, alat transportasi, lan konstruksi liyane utawa area bangunan.
Rega sarujuk Rega FZ FUZHOU: USD $ 2300-3000 / Ton
Detail pangiriman 15-20day sawise nampa pembayaran

 

6
5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan