Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

Kaendahan inovasi, Trend anyar "manufaktur" ing China

Ana ing tanggal 17 Desember, upacara penghargaan taunan lan sidang kemuncak taun 2019 forum "Kecantikan Manufaktur", disponsori dening China Made Network lan China Council kanggo Promosi Perdagangan Internasional (CCPIT), dianakake ing Hotel Nanjing Greenland Zipong Intercontinental. SGS, BV, TUV Nande, wakil perusahaan sing menang lan media mainstream ngumpul ing Jinling kanggo nyekseni acara sing mulya iki digawe ing China. Sawetara produk sing menang diwenehi ing upacara penghargaan.

Ing wayahe murup, 49 perusahaan karo 57 produk wis sumunar.

Pilihan "Kaayaan Manufaktur" ing China nliti digawe ing China kanthi mripat sing kuat, nggolek produk sing paling larang regane; Saka panjaluk produk ing wulan Januari nganti evaluasi awal ing wulan Oktober, total 5.917 produk ditampa. Sawise evaluasi awal, total 458 produk mlebu ing tahap evaluasi akhir, lan banjur evaluasi ditindakake saka aspek kualitas produk, nilai inovatif, interaksi manungsa-komputer, keamanan lan perlindungan lingkungan, efek estetika lan dimensi liyane. Pungkasan, 57 produk sing apik banget lan 49 perusahaan entuk gelar pertama.
Grup Fujian Fenan Aluminium metu lan menang penghargaan kasebut.

"Wong anyar wis urip, sing lawas wis ora ana; sing anyar bakal sirna, sing lawas bakal dadi warung." Saka individu menyang negara, kepiye bisa tekan tujuan? Kepiye cara ngilangi bot pembangunan lan Pierce "langit-langit"? Wangsulan yaiku "mbukak kunci" panjaluk pasar lan nggawe inovasi sing wani.
FOEN Fen 'fokus kanggo nggabungake energi anyar karo bangunan tradisional, nggawa teknologi anyar, model anyar, ide anyar lan layanan anyar menyang pasar, nyadari kompetisi sing beda-beda, nambah pengaruh merek, terus nyebar swara saka merek China menyang jagad iki, lan nggawe swara jagad tresna karo Made-in-China.

Molly


Wektu kirim: Jul-29-2020