Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

pagawean pungkasan

Fujian FOEN Group minangka pabrikan pertama sing ngusulake konsep "layanan seumur hidup kanggo jendhela lan lawang" lan bakal nindakake layanan kanggo pelanggan saka pra-sales nganti adol sawise.

Kita duwe garis finishing lengkap, pemotong sing tepat, panggilingan, pengeboran, tusukan, debur, chamfering, bengkok, welding, nutul lan fabrikasi mesin CNC lsp.
Lan Pembungkus nganggo film PE dibungkus, kertas kerajinan dibungkus, banjur ing karton / kotak kertas, palet kayu utawa wesi utawa minangka panjaluk pelanggan.

macttinf (1) macttinf (2)


Wektu kirim: Mei-24-2020