Kita mbantu jagad wiwit wiwit taun 1988

2019 Kaca -Tech International Door & Window Window

Juni 2019 Pintu lawang jendela lan jendela Internasional Mexico lan windows MEXICO sing ditindakake ing Mexico City. Pameran kasebut uga menehi radiasi ing saindenging negara Amérika Tengah lan Kidul lan nyedhiyakake saluran perdagangan rong arah kanggo industri kaca ing Meksiko lan negara-negara ing saubengé menyang Amérika Kidul. Tim FOEN departemen jaban rangkah kita nggawe penampilan sing apik karo solusi teknologi anyar lan lawang teknologi jendhela lan perusahaan.

Fujian Fenan Aluminium Co, Ltd wis nampilake lawang lan jendela sistem dhewe, kanthi kedhuwuran dhuwur, hawa watek, insulasi panas, insulasi swara lan kinerja super liyane sing cerah, uga anti nyamuk, anti-nyolong, anti-tiba lan liyane fungsi super-kuat. Sing narik kawigaten aliran pameran sing ora ana pungkasan kanggo ngunjungi lan ngganti ide kasebut. Antarane wong-wong mau, ora ana kekurangan tamu kehormatan sing dhuwur sing menehi pangenalan sing dhuwur kanggo inovasi FOEN, lan ngajak FOEN terus maju semangat inovasi, nggawe kontribusi luwih akeh kanggo pangembangan industri lawang lan jendela.

Foen Kanthi teknologi & Pengalaman 32 taun, kita diadegaké ing taun 1988 minangka distributor profil aluminium. Sajrone dekade kapisan, kita menyang pasar lan pengalaman bulit. Nalika taun 1998, ngadegaken pabrik produksi pertama pabrik baja tahan karat FOEN ing Fuzhou City. Rampung produksi profil profil Aluminum Fuqing Aluminium ing taun 2005. Ing taun 2012, kita menang Penyetor profil 20 Top ing China, ing taun 2013, kita nggawe garis anodisasi vertikal paling gedhe ing donya dadi produksi. Ing 2014, nduwe ndhuwur 10 pemasok aluminium ing China. Ing taun 2015, Nggawe lembaga sistem jendhela Smart. Ing taun 2016, basis produksi FOEN ing Lor supaya bisa digunakake. Ing taun 2017, sistem jendela FOEN Art Gellary dibukak lan pabrik aluminium Henan FOEN didegake. Ing taun 2018, kita dihormati karo 500 merek paling terkenal ing China. Ing taun iki, produksi produksi aluminium sing kaping telu ditindakake.

Ing mbesuk, We FOEN, kanthi inovasi lan kemajuan teknologi produk, konsep lan sumber manajemen lanjutan internasional sing komprehensif, Terusake tren pasar, terus-terusan ningkatake kepuasan pelanggan, kanggo pembangunan perusahaan sing terus bisa nyedhiyakake jaminan sing mantep, Fujian Fenan Aluminium Co, Ltd bakal nyetel standar merek sing luwih dhuwur ing tataran internasional sing luwih amba.

Rocio-1


Wektu kirim: Jul-29-2020